Петър Паунов

„Надяваме се да бъде изключителен венец на фестивалния сезон и разбира се да окуражим отново всички да посещават Кюстендил. Хотелите в града са пълни“, каза още кметът на Кюстендил

От тази вечер започва „Празник на плодородието“ 2022 в Кюстендил. Жителите и гостите на града под Хисарлъка ще се насладите на богата музикална програма, която включва повече от 250 изпълнители. 

Невероятната кюстендилска продукция от лятото и есента, която ще бъде представена в над 25 шатри, е част от изложението на празника. Ще има конкурс и за най-едра ябълка, а венецът в програмата на празника ще бъдат концертите на група P.I.F и група „FACTOR“!

„Надяваме се да бъде изключителен венец на фестивалния сезон и разбира се да окуражим отново всички да посещават Кюстендил. Хотелите в града са пълни. За първи път програмата и изложението са изнесени в парка пред галерията, надяваме са де се получи”, коментира кмета Петър Паунов и допълни.

„За неделя е предвидена и спортна програма, в която също се надяваме да се включите! За първа година, цялата програма и изложението на „Празника на плодородието“ ще се проведе в парка пред ХГ „Владимир Димитров-Майстора“ и вярвам, че ще премине още по-успешно и от миналогодишните издания! Празника започва тази вечер с концерт на група P.I.F. от 20:00ч.

Програмата за утрешния съботния ден започва в 11:00ч. Официалното откриване е в 12:00ч., а концерта на група „FACTOR“ – от 20:00ч.

Кюстендил готов за Празника на плодородието, изобилието на плодове и зеленчуци изпълват парка пред галерията, група PIF дава началото
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here