Образувани са две бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.

Снощи около 20:47 часа по ул. „Св. Врач“ в гр. Сандански, 42-годишен от града е управлявал лек автомобил „Нисан“ с наличие на 2,23 промила акохол в издишания въздух.

Също снощи около 22:40 часа по ул. „Илинден“ в гр. Благоевград, 46-годишен от града е управлявал лек автомобил „Шкода Фабия“ с наличие 2,36 промила алкохол в издишания въздух.

В следобедните часове на 21.09.2022 г. на ул. „Цар Борис III“ в гр. Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 27-годишен от с. Генерал Тодоров. С техническо средство е установено, че водачът шофира след употреба на наркотично вещество, а при последваща проверка на обитаваното от него жилище в с. Генерал Тодоров полицейските служители открили около 4,5 грама съцветия, реагиращи положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Мъж на 38 години от Благоевград е задържан, след като около 23:50 часа на 21.09.2022 г. на ул. „Преслав” в гр. Благоевград, управляваният от него лек автомобил „Пежо“ е проверен от полицейски служители. С техническо средство те установили, че същият шофира след употреба на наркотик.

По случая е образувано бързо производство.


Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here