Петър Паунов

До пролетта на 2023 година се надяваме да намерим инвеститор за хотел „Пауталия“, заяви на днешния брифинг пред медиите кметът на община Кюстендил Петър Паунов.

Хотел „Пауталия“

„Предприели сме необходимите стъпки. Знаете, че общината има да събира задължения. Вече сме уведомили Частен съдебен изпълнител, подадени са оценители и се надяваме да бъде намерен инвеститор до края на пролетния сезон – в рамките на 5-6 месеца, защото само това звено остана като кръпка в идеалния център на Кюстендил и разбира се, да привлича погледите на част от гостите на града. Надяваме се, че ще бъде намерен сериозен инвеститор, който да завърши окончателно туристическата част на идеалния ни център!“, каза Паунов.

Кино „Владимир Заимов“

Припомняме, че емблематичното за Кюстендил кино „Владимир Заимов“, което е на същия собственик и е в центъра на града бе обявено за публична продан с начална цена 2 136 002 лв., като освен че бе закупено, тече и ремонт на сградата. Имотът е огромен, по документи площта е 1762 кв.в, а според договора за продажба 1600 кв. м.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here