За нас това е социологията, пълните зали говорят, че ГЕРБ- СДС се връща, за да върне стабилността в държавата. Най-важната цел на коалиция ГЕРБ – СДС на предстоящите избори е мнозинство в Парламента и излъчване на правителство, което да върне стабилността в България. В момента страната ни се тресе от кризи – икономическа, енергийна, миграционна, инфлацията е галопираща. Само ние от ГЕРБ – СДС имаме решения за излизане от тази изключително трудна ситуация. Съединението прави силата! Да не забравяме какво е водило нашите предци по пътя на успеха на страната ни – девизът „Съединението прави силата“. Обединението ни като българи  е много важно, за да тръгнем по правилния път, а не по този, който извървявахме през последните седем месеца.
Това заяви Даниел Александров от Дупница, който е №2 в листата на ГЕРБ – СДС за Кюстендилска област при гостуването си днес в Русе, където Бойко Борисов беше посрещнат от стотици жители и гости на община Русе.
Борисов се обърна към хората с думите:
Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма. Така, както от „Промяната“ откриха самолетната линия до Русе, така направиха и с връзката със Скопие. И нея закриха. Дойдох с кола, но не по магистрала, защото „Промяната“ я спряха. Ние им оставихме пари да изградят АМ „Велико Търново“ – Русе и АМ „Хемус“.
Ние им оставихме пари да изградят АМ „Велико Търново“ – Русе и АМ „Хемус“. А най-голямата гордост на Кирил Петков беше да каже, че е спрял проекта за магистралата до Русе. Покажете нещо направено за 2 г.?!
Николай Събев говори как ще строи мостове, но румънското правителство казва, че такива отговорности не са поемали. Вие на кой вярвате?!
Хората обедняха, защото „Промяната“ изхарчи парите ни! От месеци Ви казваме какво ще стане – за миналия декември бяха изтеглили заем от 9 млрд. и това не беше събитие за медиите. Служебното правителство попадна в капана на Асен Василев, миналата седмица изтеглиха още 5 млрд. – това са 5 магистрали до Велико Търново, а лихвите са 1 млрд. за 7 години.
„Промяната“ ще направят дълга 50 млрд., ако след 2-ри октомври отново управляват, казвам Ви го с болка и загриженост. Но аз вярвам в Господ и вярвам, че ще се справим, но народът трябва да бъде единен и да го разбере!
България е преживяла войни, плащала е репарации. Няма да изчезнем като нация, ще се стегнем и ще излезем от кризите.
Войната ни засяга, защото говорим за използване на ядрено оръжие. Мисълта за саботаж на Запорожката атомна централа веднага ни подсеща за Чернобил, който сме преживели. Неслучайно, казах на Гари Каспаров, който дойде на крак в централата на ГЕРБ, че ние сме категорични, войната трябва да приключи. Затова говорим с истинските имена-това е агресия. Последиците са ясни. Тази война ни причинява страдания и живеем в страх. Ние браним българския интерес, затова позицията ни е категорична!
Ако бившите управляващи следваха нашия пример в ГЕРБ-Русе – да съчетаем развитието на младостта с опитността – то щяхме да поведем България напред в кризите!
Цялото видео вижте тук: https://www.facebook.com/100006542380422/videos/606862197838935/
Може да бъде изображение с 7 души и изправени хора

Campaign


Вижте видеоканала ни:


2 КОМЕНТАРИ

  1. Даниелчо, хубаво е да не спиш на течение нощем, че после говориш големи глупости! Къде видя ГЕРБ да направи правителство и с кого ще го направи? С ДПС и Възраждане ли?!? И после като се съберат хората и подпалят Народното събрание зимата заедно с депутатите ви вътре как ще е?

  2. изразявай се по-просто като за Дани. той миличкия не знае какво е правителство и какво е Народно събрание….. използвай по-прости думи…. като него

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here