„Днес разбихме с всичка сила клишето, че съвременните хора не четат. Костенчани освен будни и весели хора, обичат и книгата. Доказателство за това бе препълененият малък салон на НЧ “Прогрес 1907”, който посрещна талантливата писателка Мария Лалева.“- обяви кметът на Костенец Йордан Ангелов.
Организираното събитие бе част от празненствата по случай празника на Костенец.
„На него Лалева ни разказа как се пишат бестселъри, какви мисли и емоции е изпитвала докато е писала “Живот в скалите” и “Пасиансът на арахангелите” и т.н.“- разкри още Ангелов.
В края на срещата всички желаещи имаха възможността да се снимат с известната авторка, да разговарят с нея и да си вземат автограф.
По повод празника на град Костенец имахме две емоционални срещи. Едната бе с Мария Лалева, която ни заинтригува, а другата с момичетата от ДФ „Вайялет“, които играха с душа и сърце по повод годишния им концерт. Няма как да не бъдем горди пред този талант. Благодаря ви!
Щастлив съм, че имахме възможност да видим заедно всичко това. Утре очакваме Силвия Кацарова, която ще бъде в гр. Костенец за концерт.“- добави Ангелов.

Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here