Хр. Терзийски: Рашков отмени посещения на полицейски екипи по селата, като и видеонаблюдунието!

Христо Терзийски, Радослава Чеканска, зъболекарката Елка Лукарска - Ангелова.

“Въведената положителна практика за посещение на полицейски мобилни екипи в селата, разговорите с хора на място, спомагащи за разкриване на извършено престъпление, беше преустановена, в резултата на което нараснаха тежките случаи на насилие над възрастни хора в малките населени места. Бяха преустановени дейностите по разширяване и надграждане на действащите системи за видеонаблюдение и контрол. Неефективното управление на Министерството на вътрешните работи и структурите в него, както и войната на политическото ръководство на МВР с Прокуратурата на Република България, даде възможност на телефонните измамници да възобновят и разширят престъпната си дейност, жертва на която са възрастни и беззащитни хора.”

Това разкри пред присъстващите на събранията по селата в Кюстендилска област Христо Терзийски, който бе един от успешните министри на МВР. Сега той е водач на листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област.

“Аз съм лаик в политиката, но смятам, че, за да работиш за по-добър живот на хората и за да се стремиш всячески да помагаш, не е необходимо политическо образование, не е необходимо да си брилянтен или перфектен, просто трябва да те е грижа за хората. Трябва да си съпричастен с техните нужди и потребности, да имаш пряк диалог с тях, да предложиш решения и да работиш усърдно за реализацията им. Да си един от тях, а не да управляваш от пиедестал”, обясни седмата в листата – зъболекарката Елка Лукарска – Ангелова.

 
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here