Даниел Александров: 2-ри октомври да изпрати на Терминал 2 хората, които докараха до тук България!

Даниел Александров, който е втори в листата, коментира: “Минахме през шоумени, стигнахме до клоуни в управлението. Инсталирани при това клоуни. Видяхме какво могат и го усещаме по джоба си всеки ден.” Той припомни, че благодарение ПГ на ГЕРБ – СДС в миналия парламент се прие таван на тока от 250 лв. на мВтч, като компенсация и помощ за бизнеса.
“В листата ни сме и млади, и хора с опит. Ние сме избрали да се развиваме тук, в страната ни. И не искаме да хващаме Терминал 2, но, хората, които докараха до тук България, могат да го хванат спокойно. Нека ги изпратим на 2 октомври! Гласувайте с номер 24, за да имаме по-голяма преднина и да съставим стабилно правителство”, призова световният шампион по борба Даниел Александров.

Заедно с водача Христо Терзийски, кандидатите Даниел Александров, Михаела Крумова и Радослава Чеканска се срещнаха с жители на сапаревобанските села Овчарци и Сапарево. На тях присъства и кметът на общината Калин Гелев.

Радослава Чеканска, Михаела Крумова, Даниел Александров, Мишел Виячева, Христо ТерзийскиВижте видеоканала ни:


6 COMMENTS

  1. Момче, гледай си борбата и анцузите! Кой си ти, че ще пращаш хората на Терминал 2 или където и да е?! Май си забрави мястото и кой си-едно просто спортистче дето се мисли за голям политик

  2. Дани, спортистите нямаме място в политиката и ако искаш да си останеш борец и да станеш голям треньор стига ходи по акъла на кмета и Константинов ще те намрази цяла Дупница за нищо

    • Не са нужни само дипломи ,трябва сериозна подготовка и акъл .От много хора с дипломи нищо не става.

  3. Един тъп борец ще ни каза кой къде да ходи дето ходи в Банкя по анцуг да пази Боко Тиквата от някакви протести на ВМРО младежи! Смени анцуга и трикото с костюм и се помисли за много умен и голям политик ли бе? Я пали джапанките ти и се скрий някъде, че ако те барна ще те науча на нови хватки, пикльо!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here