Виждам в аптеката как всеки ден растат цените на лекарствата, хората са уплашени, защото не могат да си купуват животоподържащите медикаменти, не ги интересува цената на чисто новото „Порше“ или „Мерцедес“. Има и недостиг и липса по складовете на основни лекарства. Това досега не е било. Виждам всеки ден и угрижените лица на хора, които трудно си покриват разходите и се притесняват дали следващият път ще могат да си закупят нужните лекарства. Тук не говорим човек да си позволи някакво удоволствие или лукс, от които може да се лиши, а говорим за най-важното – нашето здраве, животът ни. От тях няма как да се лишим. Питам се и как се стигна само за няколко месеца до това положение?!…
Това заяви младият фармацевт от Сапарева баня Мишел Виячева – шеста в листата на ГЕРБ – СДС.
Заедно с водача Христо Терзийски, кандидатите Даниел Александров, Михаела Крумова и Радослава Чеканска се срещнаха с жители на сапаревобанските села Овчарци и Сапарево. На тях присъства и кметът на общината Калин Гелев.

“Сега за нас е важно да излезем от тази криза. Това може да стане само като си помогнем сами – няма на кого да разчитаме, освен на себе си и своя избор, който ще направим на 2 октомври. А изборът ни трябва да бъде за адекватното, разумно и отговорно управление. Зная, че на всички им дотегна от кампании и политика, но светът още не е измислил нищо по-демократично от изборите и партии, които ни представляват. Благодаря ви, че ни подкрепихте на последните избори и ви моля да го направите отново. Номерът е 24!,”, призова Мишел Виячева.


Campaign


Вижте видеоканала ни:


3 КОМЕНТАРИ

  1. Мишел,хубава невеста си!Но мислиш ли наистина,че дори и да влезнеш в парламента,ти ще намалиш цената на лекарствата?И ти ли ще попълниш дефицита в складовете?????

  2. Фармацевт Мишел Виячева ще свали цените на лекарствата ако я набутате в Парламента 🙂 🙂 🙂 Голям смях!
    12 години видяхме какво прави ГЕРБ в региона кражби и продажби нонстоп и не бутайте такива смешки като тази да говори глупости

  3. Михаелке искам да ти напръскам очилцата с бяло сладко! Аптекарка палава такава я кажи колко к..а строши преди да се правиш на деПутатка?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here