Като на кино! Заградителни бързи действия на полицаи от РУ-Костенец, доведоха до арест на криминално проявен и осъждан от Долна баня, задигнал електрически мотопед в столицата

Електрически мотопед бе открит по време на кражба и върнат на собственика след бързи оперативни действия на полицаите от РУ-Костенец.

Работата по случая започнала към 15.30 часа вчера. Управител на фирма сигнализирал на тел.112 за отнет от територията на столицата електрически скутер, който по техни данни в момента се транспортира по автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас. Постъпилият сигнал веднага бил предаден по направление на полицейските управления към ОДМВР-София с цел своевременното локализиране на превозното средство. Паралелно с това била поддържана и непрекъсната комуникация със собственика.

В хода на акцията, служители на РУ-Костенец организирали незабавни заградителни действия, в резултат на които бързо установили и задържали извършителят на деянието. На адреса на криминално проявения и осъждан мъж в Долна баня полицейските служители открили отнетия мотопед, както и лекият автомобил, използван за реализиране на престъплението.

61-годишният рецидивист остава в ареста за срок до 24 часа. По случая е регистрирана преписка по чл. 194 от НК.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here