„Едно населено място е истински живо, ако и огнищата на духа в него са живи. Това споделих в разговор с жители на село Крайници, които имат право да се гордеят с местното училище и читалище. Читалището там е едно от най-активните в общината, с богат културен календар и много успешни изяви на самодейците, а инициативата за лятна занималня за учениците е за пример! Училището в Крайници не само има перфектен екип от педагози, които са осигурили на децата модерен и качествен учебен процес, но и богата извънкласна дейност. Училищните тържества, на които съм присъствала в Крайници, винаги са били особено вълнуващи и е личало, че са организирани с огромно желание и отдаденост. Затова призовах местните хора да не спират с усилията да задържат децата тук, за да запазят своите храмове на знанието и културата и живия дух на селото. ОУ „Христо Ботев“ в село Крайници получи около 75 хил. лева., а  ОУ „Христо Ботев“ в Самораново бе одобрено за 60 хил. лева. За кметът, инж. Методи Чимев и екипът му, безспорно, грижата за децата и младите хора в общината, е №1.“
Това заяви кандидатът за депутат Радослава Чеканска при срещата си със симпатизанти и жители на село Крайници, на срещата присъства и местния свещеник.
Хората споделиха за ежедневните проблеми, пред които са изправени – притесненията от високите цени на електроенергията и дървата на прага на зимата, липсата на работа за младите хора, които все по-често тръгват към чужбина.
„За да успеем заедно да направим живота в селата по-спокоен и уреден, решението е едно: с бюлетина 24 на 2 октомври! Благодаря за доверието!“- призова Чеканка, която е педагог по образование.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here