Хр. Терзийски се радва на 4 нови площада и една църква в кюстендилско, обяви: Обищините работят в условия като на война!

Христо Терзийски, Даниел Александров и кметът на Дупница инж. Методи Чимев
„Срещите ни с хората от по-малките населени места в областта са един от най-верните барометри за това доколко добре се ориентираме в техните проблеми и какви са решенията, които очакват от нас. Нашият прекрасен Кюстендилски регион е едно уникално съчетание между природни дадености, културно-историческо наследство и най-вече добри и сърдечни хора, които са носителите и пазителите на традициите ни.
С колегите от листата на ГЕРБ – СДС продължаваме да посещаваме целия регион и проведохме много откровени и полезни разговори – и при откриването на обновения площад в Самораново, и в Ресилово, и в Мламолово и Големо село, в Бобошево – чиято възрожденска черква „Св. Богородица“ е един от най-значимите исторически паметници – не само в региона, но и в цяла България.“
Това обяви водъчът на листата ГЕРБ- СДС Христо Терзийски, който беше министър на вътрешните работи и депутат.
„Хората се гордеят с родните си места и голяма част от тях желаят да живеят и да се реализират там. Но за да се случи това, са необходими условия и подкрепа.
Цяла година управляващите бяха във война не само с политическите си опоненти, но с представителите на местната власт, които са най-близо до хората и най-добре познават проблемите на общините. И по този начин бяха във война с хората, които живеят там. На тази порочна практика трябва да се сложи край.
За нас просперитетът на България е немислим, без балансирано регионално развитие и ангажимент и към най-малките и отдалечени населени места.“- добави Терзийски.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here