Община Костинброд за четвърти път бе домакин на Националния шампионат за всички породи кучета и Специализирана изложба за Българско овчарско куче “Шампионат за КУПАТА на Костинброд” за всички породи кучета и специализиран изложба на Българско Овчарско куче
Мероприятието се проведе на стадион “Белица”в град Костинброд. Националният шампионат и киноложката изложба на Българско Овчарско куче се организира съвместно БРКС /Български Републикански Киноложки Съюз/, Български киноложки клуб за Българско Овчарско куче и община Костинброд. В изложбата взеха участие клубове от цялата страна. Съдиите оценяваха представените екземпляри от българската порода.
Публиката се наслади и на демонстрация за послушание, изпълнение на команди на кучета, фризби фристайл – игра с куче и танц с куче.
След кратката програма всички клубове и индивидуални състезатели дефилираха заедно със своите кучета и знамена.
На събитието присъстваха г-н Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, г-н Александър Ненов- зам.-кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев – председател на ОбС-Костинброд и Аврам Петков – международен съдия на всички породи кучета и организатор на събитието.

Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here