В хода на извършена, около 21:45 часа на 16.09.2022 г. в района на с. Ново Делчево, проверка на лек автомобил „БМВ“ с 34-годишен водач от с. Дамяница, от полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество. У него е открито бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин с тегло около 0,97 грама. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

В обедните часове на 17.09.2022 г. на ул. „Места“ в гр. Петрич, от полицейски служители е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 22-годишна жена от с. Левуново. С техническо средство е установено, че водачката на автомобила шофира след като е употребила наркотично вещество. Тя е задържана със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Мъж на 23 години от гр. Разлог е задържан, след като управляваният от него лек автомобил „Мерцедес“ е спрян за проверка около 23:00 часа на 17.09.2022 г. на ул. „Владо Черноземски“ в Благоевград. Направената проба с техническо средство е отчела положителен резултат за употреба на наркотично вещество от водача. По случая е образувано бързо производство.

Около 11:50 часа на 18.09.2022 г. на ул. „Сефан Стамболов“ в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е проверен лек автомобил „Ауди“ с 33-годишен водач от гр. Сандански. От органите на реда е установено, че водачът на автомобила шофира след употреба на наркотично вещество. Задържан е със заповед за задържане до 24 часа и е  образувано досъдебно производство.


Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here