Трайко Младенов

С песните си Тото и Лъчо от група „СкандаУ“ повдигнаха настроението на всички присъстващи на централния ни градски площад и танцуващи в продължение на повече от час, за 48 години Костинброд

Община Костинброд изненада всички присъстващи гости със старателно подготвени събития, концерти и инициативи, чиято кулминация беше на 17 септември – денят, в които честваме големия християнски празник Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София.
Тържествената програма, която беше осъществена с подкрепата на Кока Кола ХБК България започна точно в 20:00 часа на площад „Иван Вазов“ в град Костинброд.
Ники Дограмаджиев – водещ на събитието започна програмата с изчитането на поздравителни адреси. Водещият покани на сцената да се качат виновниците за този прекрасен празник. Г-н Трайко Младенов- кмет на община Костинброд и г-жа Милена Завалова– директор „Производствени центрове“ в Кока-Кола.
Мероприятието уважиха и гости от Република Сърбия. На събитието присъстваха представители на бизнеса от община Костинброд, общински съветници и кметове на населени места.
Кметът на община Костинброд откри празничния концерт с поздравлението към ОФК „Костинброд-2012“, че именно на празника на града победиха един силен отбор като Септември-Симитли:
„Честит празник!
Само преди няколко дни, на 14 септември, открихме паметник на д-р Никола Чилов- първият индустриалец. Само преди ден открихме реновираното училище- СУ „Д-р Петър Берон“. В момента се реновират Първо ОУ „Васил Левски“ и Второ ОУ „Васил Левски“. Това е благодарение на активната работа на общинска администрация- Костинброд и винаги единодушно взимане на решения от Общински съвет – Костинброд, за което им Благодаря! Но в този труден период за Европа, ние градим и ще продължаваме да градим!“, каза Младенов.
След речта на кмета, г-жа Милена Завалова– директор „Производствени центрове“ в Кока-Кола беше поканена да поздрави жителите на град Костинброд, а след нейното приветствие д-р Атанас Тенев- председател на ОбС-Костинброд връчи наградите от конкурса “Млад поет”- 2022г. и удостои посмъртно с почетен знак Димитър Ставрев като връчи знакът на неговата съпруга Елеонора Ставрева.

За настроението на всички присъстващи се погрижи невероятните и най- скандални Тото и Лъчо от група „СкандаУ“. С техните песни повдигнаха настроението на всички присъстващи на централния ни градски площад и танцуващи в продължение на повече от час.
На финала, небето над град Костинброд се озари от 3 минутна прекрасна заря.

Програмата на община Костинброд през изминалата празнична седмица беше изпълнена с култура, спорт, фолклор, любов към българското жанрово разнообразие, за 48-та годишнина на град Костинброд!

Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here