Виктория Василева: Гледах предизборно студио с представители на извънпарламентарни партии. В началото се смеех, но после ми стана тъжно…

Виктория Василева

 

Бойко Василев разтървава политици в „Панорама“

Гледах Панорама. Предизборно студио с представители на извънпарламентарни партии. В началото се смеех, но после ми стана тъжно… Това написа в профила си във фейсбук бившия депутат от ИТН, Валерия Василева.

„Сведохме политиката до ниво кални борби, селски пазар, приемен кабинет в психиатрична клиника, махленска свада, циганска сватба ( към нейния край)… мога да продължа с определенията и сравненията, но едва ли е нужно…
Горкият Бойко Василев! Какво е обречен да слуша този интелигентен човек.
От всичко, което чух обаче, ми идва да извикам само: ”Боже! Пази България! … от самата нея ….“, пише още Василева.

Доуточнява ме, че водещия на „Панорама“ Бойко Василев предотврати сбиване в ефир между двама кандидати за депутати. По време на предизборен дебат по БНТ лидерът на ПП „Глас народен“ Светослав Витков стана от мястото си и призова Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“ да излязат навън, за да се разберат.

В хода на „дебата“ Витков нарече евролевите „комунисти“ и се засегна много от репликата на Митев, че е „чалга певец“. Витков два пъти ставаше от мястото си, отиваше до Митев и го призоваваше за бой отвън. „Слуга на комунист никога няма да стана, нито слуга на Сашо Томов“, викаше Светльо Витков. Накрая той напусна студиото., пише в-к. Сега.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here