К. Костадинов застъпи „втора смяна“ пред шатрата на ГЕРБ в Дупница, заубеждава: Р. Чеканска и Д. Александров от ГЕРБ са най- достойните кандидати, питайте ги за законодателни промени и реформи!

Нашите кандидати Радослава Чеканска с №104 и Даниел Александров №102 са най-достойните и познати в Кюстендилска област кандидати за депутати, категоричен бе днес инж. Костадин Костадонов, председател на Общинския съвет в Дупница и дългогодишен лидер на СДС за Югозапада. Той застипи „втора смяна“ пред шатрата на кандидатите за депутати и активно заубеждава минувачите в 18.00 часа, че „Истината за 2-ри октомври“ се намира в бюлетина №24.

С обещание да спрат хаоса и високите цени ГЕРБ откри предизборната си кампания в Дупница пред офиса в нова шатра в 10.15 часа днес. Тя отново се намира на традиционното си място – точно пред общината.

На откриването присъстваха кметът инж. Методи Чимев, лидерът на ГЕРБ Ивайло Константинов дойде с празни количи от мол в града, пълни със скъпи продукти, който хората не могат да си позволат. липсваше само коалиционния партньор СДС, партията няма и представител в листата.

Методи Чимев

„Кампанията на ГЕРБ е интересна, надявам се всеки да чуе какви законодателни промени ще предприемат кандидатите, къде виждат слабостите в законите и какво ще променят. Искам позицията им за Закона за закрила на детето, за децата по заведенията, които полицията хваща всеки уикенд, искам да чуя ще забранят ли райския газ, малолетни в крйчми без родител, какво ще направят за ВиК мрежата в областта, как ще спасят ВиК – Дупница, Кюстендилска вода, които са затънали в дългове. Слушайте ги, питайте ги. Питайте ги за лихвите по кредитите, онези, бързите кредити…, питайте ги за всички неволи и тогава гласувайте. За промени в съдебната система. В парламента се коват закони, правят се финансови промени.“- каза Костадин Костадонов, който през цялото време си говореше по телефона с Радослава Чеканска, която е бивш депутат и бивш зам.- областен управител, учител по професия.

Шатрата ще бъде на разположение на гражданите и симпатизантите на ГЕРБ всеки ден, където общински съветници и народни представители от партията на Бойко Борисов ще дават информация относно кампанията. Освен това там хората ще могат и да се забавляват. От ГЕРБ са подготвили атрактивна кръстословица, местен вестник се раздава безплатно, има и други подаръци за дупничани.

Костадин Костадинов отчете дейност по телефона на Радослава Чеканска, №4 в листата на ГЕРБ- СДС за Кюстендилска област.

Радослава Чеканска
Вижте видеоканала ни:


6 COMMENTS

  1. …..Дани Александров и законодателни промени,е като магаре и космос!?!?!Абе Коце,ти чуваш ли се какви глупости бръщолевиш????Или мислиш хората за маймуни?

  2. Хахааа мале срамота ….. прости хора закони ще правят да стане първо Юрист и тогава мнение да дава

  3. Коце подлогата на ГЕРБ в Дупница и гробокопач на СДС дето цял живот лапа от политиката! Кой ли още му вярва за нещо?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here