М. Маринов: Преди да си заминат Пепейците блокираха ремонта на 17 улици в Долна баня, опитаха да сложат ръка и на минералната вода

„Вместо да разпродава на безценица имущество и сграден фонд, кметът на Долна баня Владимир Джамбазов е модернизирал старото военно поделение в града в съвременен социален дом за възрастни хора с всички необходими удобства за тях. Така е създал и допълнителни работни места в общината. Неговото управление в Долна баня е типичен пример за това какво правят кметовете от ГЕРБ в полза на гражданите.“ Това коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС за София област Младен Маринов при посещението си в града. Той заяви, че от бившия кабинет са оказвали брутален натиск върху общините. Като в Долна баня са искали концесията за минерална вода.

„ Преди да си замине „промяната“, нейните „идеолози“ успешно са блокирали ремонта и рехабилитацията на 17 улици, които излизат на главния път в Долна баня. Опитали са да приберат и общинската концесия за минералната вода, която е дадена на долнобанци от кабинета на Бойко Борисов и ГЕРБ.“, това коментира Маринов пред долнобанци.

„Трето писмо ни пратиха, преди да си отидат, за да им върнем парите за асфалтиране на централната улица“, обобщи Джамбазов картината, а Мариново добави: „Тези хора спряха държавата и я разрушиха. Разпарчетосаха си министерствата по партии. БСП си взе икономиката и горите, а сега виждате какъв е хаосът с дървата и цената им. Пепейците си взеха финансите. Единственото хубаво нещо е, че управляваха кратко.

Търсят дивиденти с лъжа. Лъжат, че осигуряват социални дейности, а всъщност ги плащат кметовете и общините. Уж, Ви увеличиха пенсиите, а инфлацията и цените на горивата ги изядоха.  Стабилност, спокойствие и сигурност – за това настояват пенсионерите и хората с увреждания в Долна баня. Тази сутрин разговарях с тях и съм много приятно изненадан от решимостта им да не се оставят да бъдат уплашени от машините. Както казва моят приятел и кмет на Община Долна баня Владо Джамбазов на 2 октомври всички трябва да излезем и с № 24 и да покажем, че държавата не ни е безразлична.“

Купуването и продаването н гласове е престъпление




Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here