Бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов се е возил в автомобила на НСО, който беше заснет от очевидци да изпреварва в рисков участък от пътя колона от автомобили в Кресненското дефиле, съобщи Нова тв. Припомняме ви, че кадри с нагловото поведение на пътя бяха излъчени преди два дни в медията, но ведомствата мълчаха.

Припомняме също, че Христанов има държавна охрана след  като започна да се жалва пред медиите, че животът му е под заплаха заради атаката на кабинета „Петков“ на „Кап. Андреево“. Уточняваше как приятели му звънели с предупреждението да се пази.

Щом новината за кортежа му видя бял свят, той побърза да се оправдае пред Нова тв: „Не съм шофирал автомобил в нарушение”.

 

Преди дни във Фейсбук възутени граждани разпространиха видео на автомобил със специален режим на движение, който избутва и засича  няколко коли в натоварен и тесен пътен участък на Кресненското дефиле. Автомобилът на НСО изпреварва колоната, въпреки че те няма къде да отбият заради тесния участък и натовареното движение. Там изпреварването е абсолютно забранено

 

„Ето как кола на НСО изпреварва в Кресненското дефиле и създава предпоставка за ПТП.  Това дали е нормално. За тях правила НЯМА!!!“, пише авторът на заснетото видео Славето Шингарова. Тя е публикувала видеото на профила си във Фейсбик на 11 септември.

 

От НСО първо съобщиха, че автомобилът не е техен, но след това бяха принудени да признаят, че заснетата кола е на службата за охрана.


Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here