Инж. Чимев: Атанас Диманков ме увери, че няма криза с доставките на дърва в Дупнишко и най- вече по селата

Методи Чимев

Кметът на Община Дупница инж.Методи Чимев и директорът на държавното лесничейство в Дупница Атанас Диманков проведоха среща днес.

Основната тема, която провокира поканата от инж.Чимев бе задоволяването на потребностите на жителите на Дупница и най-вече селата с дърва за огрев. „В не малко общини възникна този проблем и затова трябваше да разбера какво е състоянието при нас. Г-н Диманков ме запозна подробно с действията предприети до сега. Важното е, че при нас няма да има такъв проблем, най-вече по селата“, лаконичен бе инж.Чимев.

Атанас Диманков

„Предприехме необходимите мерки за включване в най-кратки срокове на допълнителни количества дърва за огрев – доставка по домовете, продажба от склад, добив на физически лица. Предвидили сме минимум още 4 обекти допълнително за добив на дърва до централен склад. Смятам, че с тях нуждите на населението на територията на община Дупница ще бъдат задоволени на 100 процента. И в момента продължава разпределението на заявените количества по адреси“, коментира Атанас Диманков.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here