Над 1 500 души посрещна Б. Борисов в Сандански, Г. Георгиев: Две околовръстни, кръгово, нови пътни възли, саниране на жилищни сгради, детски градини, проекти по училищата, полицията и Културния дом…се направи с неговият подпис!

„Радвам се, че днес имахме възможността да приветстваме в гр. Сандански, нашия премиер, г-н Бойко Борисов и екипа на ПП ГЕРБ. И че успяхме лично, да му благодарим, защото през неговото управление, община Сандански изживя един от най-добрите си периоди.
Направи се толкова много и не трябва да го забравяме. От спортната зала за близо 2  600 000 лв, в която се състоя срещата, до безброй проекти и ремонти. Две околовръстни, кръгово, нови пътни възли, саниране на жилищни сгради, детски градини, проекти по училищата. Да не забравяме и реформите по обществените сгради, като Домът на Културата, Пожарната и Полицията. Редица ремонти по селата, нови улици и пътища. Пътят E79 – Мелник и бъдещият Булевард Европа, за който правителството на ГЕРБ отпусна 4 милиона лева.“
Това обяви кандидатът за депутат от ГЕРБ- СДС от Сандански, бизнесменът Георги Георгиев при посрещането на Бойко Борисов днес в Сандански. Над 1 500 жители на курорта се стекоха да го посрещнат с благодарност и радост. Красиви момичета в народна носия радваха окото на Борисов.
„Никой друг не успя да постигне толкова за такъв период от време.
Остана обаче и много за вършене. Знаете, че сме в постоянен контакт с хората. Познаваме добре проблемите им. Искам въпреки кризата, въпреки хаоса, да бъдем позитивни. Можем да подобрим нещата.
Ще продължим с инвестициите и с ремонтите, ще развиваме региона. Можем да спрем и миграцията и да върнем младите. Това ще осигури нови и качествени работни места и по-добър стандарт на живот.
Община Сандански е място с огромен потенциал. Място, което по времето на ГЕРБ се развиваше. Стига да работим правилно, ще бъдем отново най-привлекателните дестинация в държавата. Не само за туризъм, но и за развитие.
Благодаря на всички, които присъстваха днес. Спортната зала на град Сандански никога не е била така препълнена – бяхме над 600 човека. Това доказва, че заедно – можем!“- добави Георгиев, който е под №4 листата за депутати.
Стотици симпатизанти посрещнаха лидера на ГЕРБ в Сандански с плакат „Бойко, щом си тук, можем всичко“.
За първи път идвам в тази зала в Сандански, мога да ви уверя, че сме направили над 50 такива в България. „Арена Армеец“ е една от най-големите. Нови големи зали има в София, Пловдив и Бургас, Ямбол и др. Тук и плувен басейн ще направим.
Опонентите ни казваха, че “хвърлям“ пари през джипката-ето това са „хвърлените“ пари.
Или за АМ „Струма“ са хвърлените пари? Щяхме да сме минали Кресна, а сега най-големите мостове и съоръжения стоят непипнати 2 години. Защо хората трябва да пътуват през Кресна 40 минути? Защо? Защото дойдоха двама от “Харвард” да ни научат. През последния си работен ден Борислав Сандов зачеркна целия проект за „Струма“, защото на Киро баща му така бил казал. С последното постановление единствено успяхме да завършим моста при Симитли. Иначе и той нямаше да е направен!
Сега, ако на 2 октомври не сме с голям процент разлика, ще изгубим парите за „Струма“, а Кресна никога няма да я има. “Промяната” ви обират всеки ден. По 30 милиона лева на ден ви вадят в джоба. По 30 млн. лв. на ден отиват в Швейцария. Говорим го от месеци.
Всеки ден говорят лъжи! България е основен износител на храни като жито и слънчоглед – защо при нас най-олиото скъпо. И ток имаме – пак е най-скъп.
ГЕРБ има най-добрите експерти. Най-младите и умните хора са при нас. Делян Добрев е учил в САЩ с Асен Василев, но не се научи да прави схеми като него. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лв.
За две години нищо хубаво не се случи, освен това, което ние оставихме. Църкви, джамии, манастири. От какво не са доволни хората от ГЕРБ? Винаги може по-добре – затова и имаме млади кадри, които се учат. Държавата обаче не е училище. Няма оправяне като се изхарчат милиарди. 2 години „Хемус“ щеше да върви със „Струма“, която вече щеше да се завършва.
Кръстихме си програмата за управление „План за възстановяване след кризата“ – хаос във всичко, когато я четете ще направите информиран избор.
Ако „Лукойл“ не искат да свалят бензина на 2.20 лв., то ние ще им наложим левче мито. 12 години беше така. Не два дни. Както го правихме 12 години – така ГЕРБ ще го направи отново. Ще върна и цената на олиото. Можем!
Когато българите разберат как „промяната“ се облагодетелства от тях, няма да ги класират нито втори, нито трети. А това са милиарди откраднати.
България харчи 3 милиарда литра горива на година. По левче по „Трънския“ път 3.5 млрд. лв излизат от България за година.
“Промяната“ иска да ни довърши. Европа и Америка вече знае за измамата на „промяната“. Затова Киро казва всеки път, че никои американци не могат да го принудят да са в коалиция с ГЕРБ.
Ял съм хора? Чували, пари, банки – лъжи! Затова дадох Кирил Петков на съд. Компроматите са ги правили много добре подготвени в измамите хора.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Предизборна публикация.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here