К. Костадинов: Промяната остава Премяна, БСП са тук и Нинова е техен пророк, ИТН не са партия, няма и да станат, но това е матряла 

4
1
Костадин Костадинов

Седмица след старта на предизборната кампания председателят на Общинския съвет в Дупница Костадин Костадинов отвори врати на училището си за избиратели, където с намигване и ирония коментира предизборната битка. Според прогнозата му водят ГЕРБ, но той не залага много, че хората на Бойко Борисов ще успеят да направят правителство.

Ето какво пише Костадинов:

„Листите са сформирани, кандидатите са ясни, първият съдийски сигнал е даден, мачът (изборният) започна. Да се поогледаме… Очевидно е, че ГЕРБ води в резултата. Но дали и най-вече кога ще сформира стабилен кабинет – засега не бих заложил и левче. Тук нещата пак ще се решават извън България. Днес Борисов е на конгреса на ХДС в Германия, ще се види с Урсула. Не зная обаче дали не трябва да отлети и отвъд океана…

Според Костадинов ГЕРБ-СДС са сигурните победители. Снимката е от офиса в Дупница, където щабът и кандидат- депутатите се събраха вчера.

Промяната си остана просто Премяна. Сиреч, гол ПР и парапети. Дано не довършат започнатото, че ще трябва да минем на дърва и лагерен огън. БСП умря, але–але–але. Шегувам се, другарки и другари. БСП е тук и Нинова е Негов Пророк. „Нинова или смърт“, прошепнал агентът-фашист! Мда, тежко е на левия бряг, намирисва на „давам оставка, оттеглям оставка“.

Корналия Нинова е водач на листата в област Благоевград, но червената №1 е на нож със силните фигури в БСП Дупница. Снимката е от представянето на листата на БСП в Благоевград. 

Като казах левия бряг и веднага се сещам за ДБ. Милите ми либерали, как само ги ухажва Бате?! Така се прави, браво Христо, пак ще станеш министър на Б.Б. Но как оглушително мълчи Христо Иванов? А как не затваряше уста, коги се гушнаха с Корни и Кико. За такива народът е казал: „Да бях знала, не бих се усрала“… Впрочем, Николай Табаков – оПщественик, водача на ДБ в Кюстендил, върна ли парите за паметника на Невена? А поне прочете ли програмата на ДБ за тези избори? Много внимание отделих на ДБ, но нали там много приятелчета. Иво Ников, ти къде си? Виж моя приятел Стоил – вече е в ГЕРБ. Е, от „квотата“ на СДС, таковата, нали, но то е като секс с презерватив. СДС ли? За умрял или добро, или нищо…

ДПС… си е ДПС. 9 – 11%. Не им е лесно и на тях, да знаете. Друго си беше, когато електората си седеше по селата и нижеше тютюн. А сега електората направи фирми, купи коли, замириса на пари. Както се казва, разбраха, че досега са яли само гарнитурата…

ИТН. Мои хора. Има референдум, няма референдум. Има субсидия, няма субсидия. Уж мажоритарни депутати, пък после защо се цепили? Македонияяяяя! ИТН не е партия. Не зная и дали ще стане.

Български Възход – пак военни, пак нови, пак Радев, пак алтернатива, пак… А се знае – акъл под фуражка не вирее. Но ми се ще да влязат в парламента. Ще има нови звезди, нови спасители, ново дваесе. Шоу, демек. Там някъде е Партия на Зелените, а Йонко ми е френдче.

Възраж… НЕ! Възраж… Не и не! Включва се антивирусната програма. Нищо няма да кажа. А ми се ще да кажа ПОЗОР. Ще се натанцуват и тези скоро.

Е, това са възможните играчи в новия парламент. Искаше ми се да е и ВМРО, но уви, Жоро Петров пак ще гледа събранието откъм опашката на коня… Жоро, ти знаеш, че те обичам, нали?

Да, драги мои, нищо интересно и ново до тук, зная. Очаквате повече. Но, това е матряла. И аз искам да пиша за Макрон, за Лиз Тръс, за Шолц, за Путин, пак за Путин, пак за Путин, за дядото отвъд океана. За Ким Чен Ун и за оня, дето ядеше черния дроб на опонентите си. Но тук сме българи и толко
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Коце Дебелия, сега къде си? В ГЕРБ ли отиде като те изгониха от СДС или се върна при Бареков?! Може би ще правиш пак измислено ОДБ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here