К. Костадинов: Снежана Траянска от ИТН сложи прът в разрешаването на проблема с Водната асоциация, дълговете на Кюстендилска вода надхвърлиха 3 млн. лв.!

Мече екс министър Гроздан Караджов и Снежана Траянски не направиха нищо за Кюстендилска област, Траянска прибра за 8 месеца над 80 000 лв. от Народното събрание, а за Караджов се носят легенди за имотното му състояние. Ние си ги избрахме, ако ни е, пишат на редакционните линни възмутени граждани на областа.
„Управленска немощ, безхаберие и липса на всякаква политика по темата за водоснабдяването в Кюстендилска област проявиха бившите депутати и сега отново кандитати Бойко Клечков от БСП и Снежана Траянска от ИТН, а пък на онзи от Промяната и името не запомнихме.
Задълженията на Кюстендилска вода надхвърлиха 3 млн. лв. Като само за последната година скочиха с над 500 – 600 хил.лв. Нещо Траянска да направи по въпроса?
За евангелието – цитираната Диляна Иванова, зам.-министър от ИТН, лъже в статия, че Дупница се е отказала от излизането. Или лъже медията…
А аз се „напъвах“ – още през декември или януари се срещнах с Траянска. И й предложих няколко решения. За съжаление, тя не направи нищо, освен дребни ходове в Самораново. Също без резултат. Траянска не направи нищо за никого. Напротив, тя „сложи прът“ в разрешаването на проблема. Но ако съм пропуснал нещо, моля кажете – какво точно направи? Апропо, Дупница е член на водната асоциация от април 2016г.“
Това заяви председателят на Общинският съвет в Дупница инж. Костадин Костадинов.Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Снежанка счетоводителката е едно голямо НИЩО една кукла на конци на Палчев и дъртата Виктория, какво да свърши като е некадърница?!

  2. Коце, ти какво свърши за водните проблеми? Ти си политик само на маса да хапнеш и пийнеш и да обсъдиш чуждите булки! И ти и тая Траянска се скрийте някъде и не се обаждайте по добре

  3. Коце може само да обсъжда чуждите булки,друго не може да им прави….но не това е важното…сега пищи,иска да излиза от асоциацията,и депутатите не искали да му помогнат….Абе,Коце,ти мислиш че забравихме кой най – много напъваше да влезем там?!!Ти,ти беше и си оставаш главния виновник за това.Така че ако обичаш и ако имаш срам,се скрии,и не се показвай повече…Но се съмнявам…ти и срам….

  4. Костадинов вкара Дупница във ВИК Асоциацията, сега някой друг му срал в гащите и миришело лошо!
    На него все някой друг му е виновен, злобен дебелак!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here