ГЕРБ съветникът Е. Гущеров: БСП и ИТН няма да имат депутати от Кюстендил, останаха глухи за проблема с ВиК Дупница

„За първи път БСП няма да вкарат депутат от област Кюстендил.“ Тази прогноза направи на партийно събрание на ГЕРБ в Дупница съветникът от местния парламент Емил Гущеров, който отреди същата съдба и за „Има такъв народ“. „Техните представители от област Кюстендил в предишния парламент Бойко Клечков и Снежана Траянска не си помръднаха пръста, за да решат проблема с водната асоциация, който може да удави Дупница, оставяйки общинското водно дружество в несъстоятелност и без възможност да се бори за оцеляването си. Ключът за решаването на ситуацията е в Министерство на икономиката и МРРБ, които се оглавяваха от Корнелия Нинова и Гроздан Караджов от ИТН. Въпреки че са техни хора, двамата депутати от областта не осъществиха нужните разговори, не се бориха за Дупница. И резултатът вече е налице. Само за тази година дълговете на ВиК, които са около 1,5 млн., са нараснали с още 500 000 лв. Общинското ръководство прави всичко възможно, за да напуснем асоциацията и да може ВиК да входира свои бизнес план, но се блокира всеки опит да се стигне до гласуване на това искане от наша страна. С вързани ръце сме, а времето цъка.“, обясни още Гущеров. В Дупница днес бяха областният лидер на ГЕРБ Даниел Данчев и кандидат- депутатите от листата. Те бяха посрещнати в партийния офис в Дупница от общинския лидер Ивайло Константинов, кмета на Дупница Методи Чимев и зам.- кмета Крум Милев. На събранието присъства и кметът на община Сапарева баня Калин Гелев. Всички начертаха общата стратегия за изборите. „Ще имаме четирима депутати. За 9 месеца ясно се видя, че ГЕРБ просто няма алтернатива. „Продължаваме промяната“ и партньорите им биха барабана с гръмки обещания, но провалът им е просто грандиозен. Не се справиха с нито един от проблемите, пред които се изправиха и сега хората плащат цената за това, плащат буквално, от собствения си джоб.“, каза областният лидер Даниел Данчев. „Кампанията върви перфектно, не спираме да се срещаме с хората, срещаме тяхното разбиране и подкрепа. Това, което обещаваме и казваме, е, че цените са високи, гласуват ли ни хората доверие, ще договорим падане в цената на горивото с 1 лв. Има механизъм, за да се случи това реално и ще е първият ни ангажимент след изборите.“, коментира Радослава Чеканска, която е под №4 в листата на ГЕРБ-СДС. „Убеден съм в победата на 2 октомври. Само така ще се сложи край на нестабилността, в която хвърлиха държавата. Да си върнем България, да върнем страната в релсите и правилния път. Хората ни споделят, че при управлението на ГЕРБ са се чувствали спокойни. Амбицирани сме да им върнем спокойствието.“, обяви общинският лидер Ивайло Константинов.

Коалиция ГЕРБ-СДС е под №24 в бюлетината.

• Купуването и продаването на гласове е престъпление
Вижте видеоканала ни:


4 COMMENTS

  1. Може ли един подсъдим за злоупотреби и за физическо насилие над жена да дава мнения? Гущеров е рецидивист с няколко висящи дела и ако бяхме нормална държава щеше да търка нара в Бобов дол с дебелия си задник

  2. Влечугото от село Яхиново псуваше на майка Чеканска и й викаше к…ва и сега седи с нея и все едно нищо не е имало! Такава наглост може да има само един брутален негодник и е тъп горкия колкото си иска..

  3. Този бияч на жени излезе ли му присъдата за дъщерята на Дангова? Като му излезе и тази за Напоителни системи след време ще трябва да отиде да полежи наистина 🙂

  4. Емил Гущеров всеки път като говори нещо отблъсква десетки хора да не гласуват за ГЕРБ, давайте на криминално проявения по често да говори и да закопае партийката ви докрай!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here