Шери Златарска, ДПС: Трябват ни експерти в управлението, не може най- бедната страна в ЕС да не посяга към парите, които й се полагат

„Хората искат стабилно управление, в което да има експертиза и се взимат адекватни решения. Искат сигурност на работните места и доходите, както и справедливи пенсии. Антикризисните мерки, които бяха предложени от последния кабинет, не са ефективни и затова не решиха проблемите на хората, които са изключително притеснени заради очакващите ги сметки през зимата. ДПС има план за справяне с кризата.“ Това заяви водачът на листата за област Кюстендил и Перник Александър Несторов. Той изчисли, че увеличението на минималната пенсия с 37 лева е крайно недостатъчно, защото това е по 1,19 лв. на ден.
„Шокиращо е, че България е най- бедната страна в Европейския съюз, а не посягаме към парите, които ни се полагат. Все още нямаме одобрен План за възстановяване и устойчивост, всички оперативни програми са блокирани и общините страдат. Трябват ни експерти, които да вземат нещата в свои ръце. Мога да помогна, работила съм в тази сфера и имам успешни проекти.“, коментира №2 в листата за Кюстендил Шери Златарска. Тя призова хората да загърбят безразличието и да гласуват на сигурно. „В последно време се нагледахме на партии еднодневки, появяват се от нищото, заиграват се с надеждите на хората и угасват също толкова бързо. ДПС е синоним на стабилност, от десетилетия в управлението на страната, имаме ясна визия и идеи. ДПС не дели хората по религиозна, етническа или политическа принадлежност, а се бори за правото им. България има нужда от сигурност и стабилност, от добър стандарт на живот и от по-добри икономически условия, които да върнат децата и внуците от гурбет. Позволихме си лукса 12 години да гледаме как се руши политическата стабилност, държавността, демокрацията, нормалността. Изберете №1.“, сподели още Златарска.
• Купуването и продаването на гласове и престъпление
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here