К. Нинова с лидерът на БСП за Пиринско В. Сарандев, кандидат депутатите в Благоевград тръгнаха сред хората, Б. Боцев: Щастлив съм, че съм част от най- добрият отбор!

С емоционални срещи в Разлог, а след това в Благоевград, днес БСП в Пиринско официално открихме предизборната кампания на Коалиция „БСП за България“ в областта.
„Щастлив съм, че съм част от най-добрия отбор – отбор 28, който има за водач един истински лидер и обединител – Корнелия Нинова.
Листата ни е чудесна – съставена от много млади хора, но и хора с много опит. Всички са добри професионалисти, представители на всички общини в областта. Не на последно място – в листата ни има сериозно женско присъствие, което я прави освен всичко друго и много красива.
Аз, като част от този добър и сплотен отбор, заставам пред вас с високо вдигната глава. През краткото време, в което бе в управлението на страната, БСП показа, че е партия с принципи и изпълнява обещанията си. През следващите дни ще ви припомня за всички онези неща, които ви бяхме обещали преди няколко месеца и които вече са факт. Това, което не успяхме да свършим – ще го направим веднага след като получим вашето доверие и имаме възможността да взимаме решения за бъдещето на страната.
От нашия вот зависи дали ще живеем в несигурност и хаос или ще изберем номер 28 в бюлетината, за социална и сигурна държава. За мен изборът е ясен и категоричен! Вярвам, че и за вас е така! Подкрепете нашия отбор!“- каза кандидатът за депутат от Гоце Делчев Богдан Боцев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here