ДПС на старта на кампанията в Кюстендилско: Имаме план срещу кризите! №2 в листата Ш. Златарска: Екипът ни е смел, важно да се разбираме!

„ДПС има план за справяне с кризите, които морят страната и хората. Имаме ясна програма с разработени мерки в 5 основни сфери- фискална политика, социална политика, енергийна политика, селско стопанство и продоволствена сигурност и регионална политика. От 32 години вече ДПС е стожер и балансьор в политиката. Призоваваме хората да заложат на сигурното.“ Това заявиха от екипа на ДПС, които днес стартираха предизборната кампания в област Кюстендил. Водач е Александър Несторов, който беше депутат в предишния парламент. На втората позиция е дупничанката Шейхриар Златарски, следват Васимир Радулов, Сашо Вельов, Адриана Крумова, Михаил Попов, Христо Христов и Здравко Никлев.
Александър Несторов е водач и в област Перник, той заяви, че целта е да реализират мандат и в Перник, и в Кюстендил. „Благодаря за топлото посрещане в Дупница и Кюстендил. За мен е привилегия да изляза с този отбор на избори и да покажем, че ДПС е №1 и то не само в бюлетината. Имаме опит, който сега се утвърждава от енергията на младите хора, които се включиха в екипа ни. Убеден съм, че ще постигнем доста добър резултат за областта. Партията вече 32 години е стожер и балансьор в политиката. ДПС винаги е разполагала с хора, които дават реални решения, от които България има нужда. Имаме ясна програма за предстоящите избори с конкретни мерки в 5 сфери. Готови сме веднага да ги приложим, доверете ни се. Ние сме тук, за да бъдем заедно, това послание е заложено в генетичния код на ДПС. Надявам се на добър резултат, за да излезе и страната от кризата.“, каза Несторов.
Към повече диалог и разбирателство призова Шейхриар Златарска. „Екипът ни е смел и амбициозен, подготвен, образован, трябва да потърсим баланса и диалога, да търсим начини да се разбираме и да работим в една посока, а тя е само една- да осигурим спокойно бъдеще на нашите деца.“, сподели тя. Златарска е магистър по финанси, от 15 години живее в Дупница. Работила е като помощник директор в училище и в Агенцията по заетостта, в момента се грижи за бизнеса на семейството си.
Под №4 в листата е бившият шеф на полицията Сашо Вельов, който се обяви за повече откритост в политиката. „Щастлив съм да съм редом до тези млади, амбициозни и подготвени хора, готови да работят честно и почтено, което в последно време отсъства от политическия живот. Област Кюстендил има нужда от инвестиции, в национален план трябва да се извършат сериозни реформи и то реални, не да се увеличава администрацията, а тя да бъде намалена, но ефективна.“

Адриана Крумова

Пета е Адриана Крумова от Кюстендил, която разкри, че в момента следва „Регионална икономика и управление“. „Участвам в този екип, защото смятам, че нашата държава има нужда от стабилно правителство, което да извади държавата от дълбоката яма, в която сме попаднали. Нужна е грижа за младите хора, за да се завърнат те от чужбина, а тези в родината да се стимулират да постигат повече резултати за България.“

Михаил Попов

№6 е бизнесменът от Дупница Михаил Попов, който е областен младежки председател на ДПС. Седми е кюстендилецът Христо Христов, който разкри, че има частен бизнес от 2007 г. „Нагледах се на приказки, които според мен не кореспондират с действителността. Слушам за милиони инвестиции в Кюстендил в последно време, аз живея там и не съм ги видял. Затова прецених, че е време да видим какво се случва и къде се губят парите. Един депутат каза, че с новия асфалт в планината ще се върнат младите, чакаме ги още.“

Последен е Здравко Никлев от Дупница, който е завършил Ядрена енергетика в ТУ и Материалознание в ХТИ.
Председател на предизборния щаб е Николай Златарски. „Винаги съм търсил добри партньори, това е причината да се обърна към ДПС, защото партията има добър имидж в Европа и България. Успяхме да направим добър екип, вярвам, че всеки един от тях ще работи за региона. Затова ще подаря на всички тениски с дупнишката шевица, която да им напомня от къде сме тръгнали, за да работят с хората и да изслушват проблемите им. Много е важно да се работи с хората, да помагаме. Народът искат внимание и да се изпълнят обещанията. Давали сме доверието си на различни политически партии, които са непроверени във времето, а техните представители не винаги са работил в интерес на региона. За това се обърнахме към ДПС, защото те са се доказали чрез опита и своите политики, особено в това време, изпълнено с кризи.“, каза Златарски. В предизборния щаб участват още Николай Пешев, Димче Ямандиев и Костадин Вельов. Николай Пешев е бивш кмет на район „Падуене“ в София. Той е бил част от листата на ДПС, сега ще помага от предизборния щаб. „Имам много приятели в ДПС, включително на високо ниво като Рамадан Аталай. Поддържам много добри отношения с тях. В партията има много умни, грамотни хора, които виждат реално нещата в тази държава. Затова искам да помагам с каквото мога. За първи път виждам целия екип и ме впечатляват с младостта си. Познавам водача Александър Несторов от малък.“ Димче Ямандиев беше категоричен: „ДПС се грижи за своите хора, партията е единствената в страната, която създава политици и се грижи те да се реализират. ДПС мисли за кадрите, които ще управляват България.“ Костадин Вельов е земеделски производител, той се обяви за дигитализация на сектора, защото в момента, по думите му, бумащината пречи на хората да се възползават адекватно от субсидиите.

Видеозапис от срещата може да видите ТУК

https://www.facebook.com/198655540975937/videos/873278753647125/

  • Купуването и продаването на гласове е престъплениеВижте видеоканала ни:


5 КОМЕНТАРИ

  1. Коце ти не познаваш Николай Златарски на какво е способен, най-много до 6 месеца ще ти вземе лидерското място. Този човек е чудовище! През трупове минава! Няма да е зле да поразпиташ за него, не му се връзвай на мазната мутра. А Шейхриар не става за нищо – проста и тъпа туркиня!

  2. И какво е работила Шейхриар 15 години в Дупница всички знаем, но да разкаже с какъв статут дойде в Дупница.За да си с амбиции за депутат трябва МОРАЛ,а не да си дребен амбулантен търговец от ромски произход, хорица, взели се на сериозно!

  3. Да,прав е Специалист Николай Златарски не се спира пред нищо за да се добере до голямата политика.Използва всеки,който може да му е от полза и след това го забравя.Катери се по всеки гръб който му е от полза и вече много са тези които са употребени от него. Коцка приеми съвет отърви се от този ,в противен случай много скоро ще се простиш с позицията си в ДПС.

  4. Николай Златарски е един използвач и интресчия. Тоя ще продаде и жена си за своя изгода. Подмазвач и подлизурка, предател.Коце ти си свестен,пази се, Аделата ще те изработи.Не си първия.

  5. Тоя мазник Николай ограби ИТН – едвам го изгонихме- върни ни членския внос бе мазник- сега иска и ДПС – то да го унищожи.. Коцеее пази се от тоя ще ти земе и ДУШАТА бегай докато е време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here