Изпълнителният директор на „Самел 90″АД инж. Петър Георгиев е част от бизнес делегацията при президента Румен Радев

Изпълнителният директор на „Самел 90″АД инж. Петър Георгиев е част от бизнес делегацията, която придружава президента Румен Радев по време на посещението му в Обединените арабски емирства.
Българският държавен глава Румен Радев е на официално посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ) по покана на президента на ОАЕ и владетел на Абу Даби Н.В. Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян.
В рамките на посещението се провежда бизнес форум с участието на компании от България, сред които „Самел 90″АД, организиран от Търговската камара на Абу Даби.
Задълбочаването на двустранния политически диалог на най-високо равнище, двустранното сътрудничество в областта на енергетиката и икономиката, възможностите за инвестиции в България и за съвместни проекти с участието на български компании, осъвременяването на договорно-правната база, са основните акцентите по време на посещението.
В бизнес форума вземат участие представители на компании от двете държави в областта на високотехнологични производства и иновациите, транспорта, информационните и комуникационните технологии, енергетиката, отбранителната индустрия.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here