Кръстьо Воденичаров: От листата на БСП в Пирнско важи само Богдан Боцев, №1, не №5 трябваше да бъде!

Читателите ни пишат:
Кръстьо Воденичаров
„Идват нови Парламентарни избори, изчетох и видях всички борци за народни бъднини. От всички левенти и хубавици, литнали към парламента само един важи, това е бившият депутат от 44-то Народно събрание и настоящ зам.- кмет Богдан Боцев и лидерът Корнелия Нинова. Скромен човек, умен и добър, винаги сред хората, а някой като него се държат като наркобосове, накупили къщи. С кмета Владимир Москов и Валери Сарандев чудо направиха със болницата, на първо място е съдействието, което общината оказва, за да може медиците да изпълняват задълженията си, а пациентите да получат по-добро обслужване в МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев. През 2021 се откри инвазивната кардиология, осигури се нов рентген и нов скенер, ремонтира се вътрешно отделение, изгради се фотоволтаичен парк на покрива на болницата с основната цел да се намалят сметките за ток с близо 5-10 процента.
Народните представители проф. Георги Михайлов и Богдан Боцев увеличиха екипа от доброволци в ковид отделението на гоцеделчевската болница.
Мога да изреждам и за инфраструктура, направиха се и над 30 социални жилища. Града е чист. На първо място в листата на БСП трябваше да е, не на пето, но сега е 5-то място в листата на БСП в област Благоевград. От заместник- кмет Богдан Боцев става депутат в 44-то и 45-то Народно събрание, печелейки изборите за народен представител с голям брой преференции. В изборите за 46 и 47 Народно събрание той отново е с най-много преференциални гласа за област Благоевград от листата на БСП. Богдан Боцев е един от най-обичаните хора в червените редици на региона „- пише на редакционния имейл Кръстьо Воденичаров.
По този повод Богдан Боцев направи изявление:
„През последните години се срещнах с много от жителите на общината, радвам се на прекрасни взаимоотношения. В градове, села, паркове, офиси или читалища, бяхме заедно. Видях много трудолюбиви и свободомислещи хора, които не очакват държавата да реши всичките им проблеми. Запознах се с хора, които искат да предадат на децата си красива и пълна с възможности България.
Останах обаче и с усещането, че дълбоко в себе си, много от вас търсят промяна!
Промяна в приоритетите и намирането първо на решения за простичките неща от живота: всеки да има пълноценно препитание, за да се справи с растящите разходи, децата да получат най-доброто образование и шанс, младите хора да останат в родния край и да реализират потенциала си, всеки да може да стартира или развие собствен бизнес без да се страхува, че някой ще го вземе, родителите ни да се чувстват спокойни и сигурни и т.н.
Мисля, че е време да се фокусираме върху простичките неща!
Вие знаете, че ние българите можем и по-добре. Вярвам, че вие ще искате да направите този избор. Понякога дори най-простичките неща могат да се превърнат в изключителни, ако ги правим с точните хора. Аз вярвам, че съм точният човек и ще разчитам на вашия глас и преференция.“
Както писахме, оциалистите в Пиринско регистрираха вчера кандидатдепутатската листа на БСП за предстоящите извънредни парламентарни избори. Регистрацията в РИК направиха областният лидер Валери Сарандев, вторият в листата професор Георги Михайлов, четвъртият Младен Тимчев и Костадин Юнчов. „БСП в региона е амбицирана да постигне много по-добър резултат на предстоящите парламентарни избори. Неслучайно този път водач на листата е лидерът на партията Корнелия Нинова“, коментираха представителите на БСП след регситрацията на кандидатдепутатската листа.
Представителите на областния център в листата са трима – доктор Владимир Пандев заема третото място, Милан Богдански е на13 място, а строителният инженер Крум Палапуов е на 17 място.
Четвъртата позиция в листата е за Младен Тимчев от Сандански, а Богдан Боцев от Гоце Делчев е на пето място.
От Петрич общинският лидер Йорданка Атанасова е под номер 6, на седмо място е бившият кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева, а на осмо място е представителят на Белица – Мая Падарева. Деветото място е за Иван Рабаджиев от Банско, а десетото за Людмил Земеделски от Сатовча. Единадесети е Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, а на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елена Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а последен е кметът на Кресна – Николай Георгиев.
Очакваме вашите оценки, мнения и коментари за кандидатите за парламента!Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here