М. Михайлов от Самоков ще дебне за мандат от №2 в листата на БСП, самоковци: Тича от събор на събор с кмета, в ОбС глас не му се чува

Михаил Михайлов

Червеният съветник Михаил Михайлов е единственият кандидат- депутат от Самоков в листата на БСП за София област. Днес водачът Иван Ченчев се похвали, че е регистрирал партията за вота през октомври.

Ченчев обяви, че днес е регистрирал листата на БСП.

Михайлов изплува в листата за БСП през лятото на миналата година, когато беше поставен на трета позиция, а през есента се придвижи до второто място. Това обаче не му беше достатъчно, за да спечели мандат, макар да събра 1570 преференции. Преди това от Столетницата залагаха за самоковската квота на покойния Николай Кокалов, който участва в изборите през април 2021 г.
„Личи си, че идат изборите. Михайлов е плътно до кмета Владимир Георгиев и двамата обикалят от събор на събор. Иначе глас не сме му чули на кандидат- депутата в Общинския съвет, няма питания, няма възражения, само послушно гласува заедно с останалите послушковци.“, коментират самоковци.

Михаил Михайлов със съветничката Ели Георгиева на предизборно събитие през миналата година.

Михаил Михайлов е съветник първи мандат, по професия е учител по география, преподава в гимназията по туризъм. Беше лидер на младежката организация на БСП в Самоков, но след като Силвия Стойчева стана член на ЦИК, Михайлов оглави местната структура на червените.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here