На церемония през уикенда Златарски пое ръководството на Ротари клуб Дупница. На кадъра той е в компанията на съпругата си Шери.
Константин Вельов, Александър Несторов, пастор Методи Атанасов и Димче Яманджиев са част от отбора на ДПС в Дупница

Досегашният депутат на ДПС от Перник Александър Несторов е водач на листата на ДПС за Кюстендилска област. Той е син на прокурор, който е и бивш член на ВСС Нестор Несторов от преди години. На предходните избори, след като бяха налети и гласовете от чужбина, несторов остави БСП- Перник без депутат, като прегази Мирчев от БСП- Перник. Александър Несторов влезе в парламента само със 650 гласа, твърде възможно е да остави сега БСП- Кюстенил без депутат поради слабата листа на социалистите, са коментарите в Дупница. На втора позиция е Шери Златарска, съпругата на бизнесменът Николай Златарски, собстненици на феригата от магазини „Адела“. Досегашният водач д-р Стоян Стоянов се отказа от надпреварата. „Давам път на младите, аз ще помагам, Александър Несторов ми е голям приятел, Шери и Николай също. Разчитам на тях.“- каза д-р Стоянов, който успя да събере рекордните за ДПС в Кюстендилско 1 100 гласа.

„Разкриване на нови работни места и привличане на инвеститори от чужбина и страната за Кюстендилска област е основната ни цел!“- заяви Златарска.
„ДПС, чиято основна философия е заедността, тръгва на избори с няколко основни послания. Възстановяване на диалога между институциите и на нормалността в политиката е основна цел на ДПС. Движението ще работи за ценностно, хомогенно и категорично евроатлантическо парламентарно мнозинство и управление, което да гарантира продоволствена и енергийна сигурност и независимост. Има теми, при които няма власт и опозиция, а гарантиране на сигурността и бъдещето на държавата.“- каза Несторов в духана лидера си Мустафа Карадайъ.
Ето и цялата листа:
Александър Несторов Несторов *** ***
2. Шейхриар Неждет Златарска *** ***
3. Васимир Иванов Радулов *** ***
4. Сашо Костадинов Вельов *** ***
5. Адриана Крумова Крумова *** ***
6. Михаил Георгиев Попов *** ***
7. Христо Иванов Христов *** ***
8. Здравко Николаев НиклевВижте видеоканала ни:


10 КОМЕНТАРИ

  1. ДПС СЕ ИЗЛАГА С ТАКИВА ВОДАЧИ НА ЛИСТАТА … това ли е лицето на Партията хахааа Шери Златарска …… Престанете да слагате неуки и прости хора

  2. Димче Ямандиев в листа на ДПС????Това не мога да повярвам че е истина!?!?!Мислех го за истински български патриот от Македония…..

  3. Шахрияр Златарска все бута мъжа си напред по партии, то момчето си е бивш надзирател.. сега се видя кой е мъжа в семейството и има болни амбиции за власт и да е нещо! Тази виждала ли се е в огледалото и осъзнава ли колко куха лейка е? То само с голям задник ако ставаше…

  4. Туркиня и е пробила в ДПС ….. но в нашият район ее много слаб ДПС , трябва нясой доста начетен да привлече хора а не Цигането ….. не може да е лице на партията ….. срамно е

    • Туркиня не значи Цигане…. Явно сте много невеж по етническите въпроси. Освен, че сте злобен расист!

  5. Ааа Турска циганка …. какво значи хаха ? Турците са повечето цигани , особено кюрдите …. Така , че не определяйте компетентността относо етносите , че самата вие не знаете какъв сте ! Расизмът е доста далечна и крайна форма , запознайте се малко какво значи и почнете да назовавате нещата с истинските понятия и е хубаво да Посетите Турция ….. ама не Парка на лалетата в Емерган

  6. Здравко Никлев ми е приятел…но не мога да проумея как от председател на младежкото ВМРО в Дупница преди години,сега скочи в листата на ДПС?!?!Защо Здравко?!?!?!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here