Кметът с боклукачарника в центъра на Кресна и лимит от 300 л. гориво на месец Н. Георгиев не пуска опашката на листата на БСП

Кметът на Кресна Николай Георгиев, изживяващ се като петролен бос с лимит от по 300 л гориво на месец от общината, пак се шитка на опашката на червената листа в Пиринско. Днес социалистите се похвалиха, че са се регистрирали за вота. Както вече е известно, водач е лидерът на БСП Корнелия Нинова, която изтика на втора позиция Георги Михайлов. Сега въпросът е, дали тези 300 л ще стигнат на Георгиев да прегази Нинова и Михайлов по примера на комшията от Симитли Стефан Апостолов, който от последен в листата на ГЕРБ-СДС неизменно взема мандат.
Както сме писали, оказа се, че Общинският съвет в Кресна е гласувал по 300 л гориво на месец на кмета бей. Отделно по 65 л на всеки от кметските наместници в общината. Наши читатели сигнализираха, че платеното с държавна пара гориво се налива и в личните коли, защото по принцип не може да се разходват общински средства за частни мероприятия и коли. За това сме пуснали сигнал до прокуратурата, за да се установи дали има нарушение. Припомняме, че по наш сигнал беше вдигнато бунище, заформено в центъра на Кресна. 200 кв. на приземния етаж на бизнес центъра в града беше отрупано с чували с боклуци, от които се носеше страшна смрад. Интересното е също, че кметът на свое име няма никаква недвижима собственост, но дълги години семейството му е имало дял в фирма, въртяща огромен магазин. Стана ясно, че земята е общинска, а сградата е назоконна. Коментира се, че близки на Георгиев въртят от негово име и огромна оранжерия. Тези безобразия обаче изглежда не притесняват БСП и те отново залагат на Георгиев.
Иначе, най- предно класираният в листата на БСП местен кандидат е съветникът и бивш директор на МБАЛ Благоевград д-р Владимир Пандев. Четвърти е още пресният шеф на ДФ „Земеделие“ Младен Тимчев от Сандански, следван от неврокопчанина Богдан Боцев. Шеста е лидерката на БСП Петрич Йорданка Атанасова. Седмото място е за бившия кмет на разложкото село Баня Мария Юрганчева, осмото е за ая Падарева от Белица. На девето е за Иван Рабаджиев от Банско, десети Людмил Земеделски от Сатовча, единадесети Илиян Синадинов, на 12 място е Мария Парангелска, на 14 място е Пламен Ботев, на 15 е Иван Ижбехов. Шестнадесети е Димитър Малев, на 18 място е Елена Чучулайна, на 19 място е Любка Барусова, а последен е кметът на Кресна – Николай Георгиев.
Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Така е! Кмета има автомивка и прилежащо към нея заведение,което го е отдал под наем на турския ресторант “ДЖАНЪМ”! Също така има оранжерия в землището на село Градешница,магазина “Интернационал също половината е негов с подставено лице Георги,който кара печалбата на кмета лично всеки месец на ръка! На Градешките минерални бани има къща за гости,която половината е негова,но така се е увъртял с други хора,че нищо не може да се докаже! Има още доста неща нашия симпатяга

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here