И. Константинов, ГЕРБ: Дупница ще има депутат, няма значение дали ще е Р. Чеканска или Д. Александров

Ивайло Константинов, Радослава Чеканска и Кирил Калфин печелиха битки за парламента близо 15 години.
Ивайло Константинов и Радослава Чеканска

„Дупница ще има депутат, няма значение дали името му ще е Радослава Чеканска или Даниел Александров. И двамата са силни кандидатури, силни в своят сфера.“ Това коментира за „4Власт“ общинският лидер на ГЕРБ Дупница Ивайло Константинов, който отправи апел към кандидат- депутатите от листата на ГЕРБ-СДС: „Призовавам никой да не си прави тънки сметки, а да са отборни играчи. Винаги сме били трети по резултат в страната, няма да отстъпим и сега. ГЕРБ Кюстендил ще има двама депутати.“, категоричен е Константинов, който изрази задоволство от подредбата на листата на коалицията, но все пак сподели, че се е надявал във вота да участва и бившият депутат Кирил Калфин.

 

Даниел Александров, Михаела Крумова, Христо Терзийски, Мишел Виачка и Десислава Александрова

„Съжалявам, че в листата не е бившият областен лидер на партията Кирил Калфин. Но в крайна сметка се съобразихме с волята на областното ръководство. Кирил Калфин е един от най- уважаваните кюстендилци.“ Както вече информирахме, листата на ГЕРБ-СДС беше регистрирана днес за участие във вота на 2 октомври. За четвърти път водач е бившият вътрешен министър Христо Терзийски, а втората позиция е за бореца Даниел Александров от Дупница. Третата позиция е за юриста и бивш председател на ОбС Кюстендил Михаела Крумова. Завръщане в листата прави педагогът от Дупница Радослава Чеканска, която вече беше депутат. Тя е новото име в отбора на ГЕРБ-СДС за предстоящите избори. Под №5  Десислава Александрова от Бобов дол, която също е педагог по професия и член на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ. Шеста е младият фармацевт от Сапарева баня Мишел Виячева. Под номер седем е стоматологът и общински съветник Елка Лукарска-Ангелова от Кочериново. Осмо място в листата отново е за млад човек – това е Миглена Георгиева от Бобошево. След изборите през миналата година кандидат от Дупница не успя да намери място в парламента. За около месец това направи бившият съветник Александър Паризов, но след това депутатите бяха разпуснати.

Константинов с младежите на ГЕРБ в Дупница Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

  1. Този докато не се разкара заедно с малоумните му приятели от ГЕРБ няма да има депутат от Дупница. Не разбира ли че е вреден за града вече?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here