Листата на ГЕРБ за Кюстендилска област: Даниел Данчев: Имаме шанс отново за два мандата! Всеки е доволен от позицията си!

“ Имаме отново шанс за два мандата. Кандидат-депутатската листа на коалиция ГЕРБ-СДС за 10 МИР – Кюстендил е подредена според желанието на всеки един, съобразено волята на членската маса и централното ръководство. Това е екипът, който успя да спечели три последователни парламентарни избора – подсилен с няколко нови качествени попълнения.
Отново залагаме изцяло на кандидати от региона, които винаги са били свързани с Кюстендилска област, отлично познават проблемите ѝ и могат да предложат най-успешните решения. Те са доказани професионалисти със задълбочена експертиза. Успели сме се да съчетаем силата на опита с енергията на младостта.“- заяви Даниел Данчев, областен кординатро на ГЕРБ и добави:
„Мотивирани сме да получим доверието на нашите съграждани, за да постигнем нова категорична и убедителна изборна победа. България няма нужда от повече експерименти – време е отново да бъде стабилна и просперираща европейска държава. Ето и листата“:
1. Христо Терзийски- бивш министър на вътрешните работи и депутат
2. Даниел Александров- спортист
3. Михаела Крумова – юрист
4. Радослава Чеканска- педагог, бивш депутат и бивш зам.- областен управител
5. Десислава Александрова – педагог от Бобов дол
6. Мишел Виячева – фармацевт от Сапарева баня
7. Елка Лукарска – зъболекар от Кочериново
8. Миглена Георгиева – младеж, офис сътрудник, от Бобошево

„Днес започвам четвъртата предизборна кампания в своя живот. За мен е голяма чест и огромна отговорност отново да бъда втори в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 10 МИР Кюстендил.“- призна Даниел Александров, който събра 600 преференции, а д-р Александър Паризов прегази всички с над 2600 преференции.

С оркестър в деня на гласуването Крум Милев, Йордан Йорданов, Радослава Чеканска на изборите през 2017 г., когато Константинов, а после и Чеканска представляваха Дупница в перламента.

Сега това се очаква да направи Радослава Чеканска, бивш депутат от ГЕРБ – Дупница, която в екип с лидера на партията в Дупница Ивайло Константинов извоюваха два мандата за областта през 2017 година. Името и беше в списъка на спряганите имена за кмет на Дупница през 2019 година, но Чеканска даде на заден в полза на Чимев. Прави впечатление, че от Кюстендил има само един кандидат в лицето на Михаела Крумова, това означава, че всички преференции са насочени към нея, че Кюстендил начело с кмета Петър Паунов ще работи само за нея, за разлика от Дупница, където преференциите ще се делят между двама, така се очаква Михаела Крумова да получи служебна победа и Дупница отново да няма депутат. Крумова е любимка на кюстендилския кмет Паунов и хората му, а пък Бойко Борисов най- много си цени Петър Паунов, гостува му дори по два пъти в месеца, а пък Паунов на последната конференция на ГЕРБ се афишира като гербер и държа пламенна реч от трибуната.

„Личи си как Бойко Борисов се съобразява с волятана облатния кмет Петър Паунов и кмета на Дупница инж. Методи Чимев , но отговорността ще бъде изцуло тяхна, ако ГЕРБ не реализира два мандата. Паунов и Чимев, като членове на ГЕРБ, ще поемат ли политическа отговорност за евентуален провел, след като умеят да си налагат волята по подредба на листата?“ – пишат ни Тодор Димитров, Петър Николов, Петър Алексиев и др.

„Миналата година това състезание за мен беше ново и неочаквано. Година по-късно съзнавам ясно кое е моето място и какви са отговорностите ми. Вече съм част от най-голямата политическа партия в България. Няма нищо по-ценно от живота, и няма цел, към която да трябва да се стремим повече, освен достойния живот. Това е моят мотив да се изправя пред вас и да помоля за вашата подкрепа.
Идва време за избори. Моят избор е ясен. Аз съм тук, за да работя за достойния живот на избирателите от 10 МИР Кюстендил, без значение какви са техните политически пристрастия, интереси и разбирания. Животът ни е един и бива да правим експерименти с него. България е една и тя е земя на дедите ни и земя на децата ни. Това е моят избор.“- каза Даниел Александров, който минава за любимец №1 на кмета на Дупница инж. Методи Чимев.Вижте видеоканала ни:


1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here