Третият по богатство в Югозапада Асим Адемов най- прегръщан на 15 -тия рожден ден на ГЕРБ- Перник, дамгосаният с „корумпиран кмет №1“ Пл. Алексиев докара админстарцията за ЧРД под строи

Третият по богатство представител на региона във властта е евродепутатът Асим Адемов беше най- прегръщаният политик на 15-тият рожден ден на ГЕРБ- Перник. От както стана звестно, че  е декларирал около 730 000 лева спестени пари, които държи в банка, два апартамента, стопанисвани  под наем в София и Брюксел, за които плаща около 40 000 лева годишно, притежава и няколко ниви в село Дъбница, Адемов е най- канен по банкети и софри. „Ако някой наистина преследва българския национален интерес и мисли за България, а не за собственото си политическо и икономическо бъдеще, то това са Асим Адемов и кметът на Радомир Пламен Алексиев ли, дай да ги сложим на минимална работна заплатата или в общите житейски трудове да ги видим какво представляват, имат ли съвест, а не да ни се лезят от трибуните?! Откриха си предизборната кампания, но хитрата срака с двата крака, това ги чака и тях.“ – коментират хората от Перник. Вижте ТУК Кметът на Радомир Пл. Алексиев дамгосан от съда с определението „корумпиран и без морал“ докара цял автобус от служители и работници на общината под строи за да създават усещане за масовост и „народна любов“, начело с ОбС шефът Кирилов, бяха коментарите на тържеството, на което ГЕРБ Перник стана на 15 години.

„Преди точно 15 години повярвахме в една идея. Много от нас бяха деца, които чистосърдечно се отдадоха на каузата за истинска промяна на облика на нашата страна, на нашия живот. Жадувахме за България от европейски тип. Работихме много и продължаваме да работим за това. Заедно пораснахме, създадохме приятелства и семейства, привлякохме съмишленици“. Това заяви пред приятели и съмишленици на структурата областният координатор на ГЕРБ – Перник Емил Костадинов. Той сподели пред всички, че ентусиазмът не е намалял и всички пазят идеята и помагат тя да пребъде.
Народният представител в 47-ото НС и бивш финансов министър Кирил Ананиев приветства всички от името на лидера на партията Бойко Борисов.
„Вече 15 години и три правителства на ПП ГЕРБ с премиер Борисов създаваха национални блага, които новите управляващи не успяха да опазят за 7 месеца. Ние знаем кои са инвестициите, които устояват на времето и се отплащат в пъти на цялото общество. И този път сме подготвили добра управленска програма, защото без подкрепата на ГЕРБ не може да има правителство“ , посочи Ананиев и апелира за една хубава предизборна кампания.
В рамките на празника бяха връчени и членски карти на нови членове на партията, което е поредното доказателство, че най-ценният капитал на ГЕРБ са хората.
Приветствие към гостите на празника отправи и председателят на СДС – Перник Юлиан Ситарски и пожела успех на предстоящите избори.

Равносметка за постигнатите успехи направиха и специалните гости на празника евродепутата Асим Адемов и острието на ГЕРБ и народен представител в 47-ото НС Тома Биков. Те споделиха, че се готви антикризисна програма, за да се овладее инфлацията.

На празника днес присъстваха още кметове общини, общинските ръководители на партията, общинските съветници и кметове на населени места от политическата сила в област Перник, както и членове и симпатизнанти на областната структура.
Не липсваше, разбира се, и огромна торта, която беше разрязана от първия координатор на структурата Иво Петров и сегашния лидер на Емил Костадинов. Празничен концерт с участието на певицата Сорина Богомилова и танцова формация „Асти денс“.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here