Легендарният №8 Христо Стоичков гост-звезда в осмия сезона на „Фермата“, снимана в Радомирско

„Фермата“ е предаване, което ни напомня откъде сме тръгнали и да обичаме България и нашите корени, казва най- успешния български футболист

Христо Стоичков влиза в риалити формата Фермата: МостътНаВремето, който се снимана в Радомирско!
Най-успешният български футболист и носител на най-значимия индивидуален приз във футбола „Златна топка“ ще бъде гост-звезда в осмия сезон на предаването, което стартира на 3 септември от 20:00 по bTV!, разкриват от екипа на предаването.
Легендарният №8 ще бсе представи в светлина, в която никой досега не го е виждал. В осмия сезон на „Фермата“ ще пристигне на брега на красивия язовир Диканя, сред спиращата дъха природа, за да се срещне с участниците в предаването и да направи шоу, на каквото единствено той е способен.

Легендарната осмица на България направи и специално обръщение към феновете.

„Щастливи и благодарни сме, че Христо Стоичков прие поканата ни да се включи в предаването, не само защото е звезда от световна величина и ненадминат спортен талант, но и защото никога не спира да носи България в сърцето си“, казва Андрей Арнаудов.

Язовир Долна Диканя се намира в покрайнините на Витоша, между Долна и Горна Диканя. Разстоянието от язовира до София е около 50 км. Язовирът служи за регулирана оттока на реката, за напояване на земеделските земи в Радомирската котловина и за риболов.

Присъствието на Стоичков във „Фермата“ със сигурност ще вдъхнови участниците, сред които има много любими лица от предишни сезони като многодетната майка Веселка Маринова, яхтената стюардеса Ваня Илиева, рокаджията Деян Каменов от „Д2“ и пчеларят Яни Андреев. Емблематичните участници ще се обединят в отбор “Минало“, а в отбор „Бъдеще“ ще влязат нови попълнения, между които геймър, полицай, мениджър, акушер-гинеколог, диетолог, спортист и кмет. Всички те ще работят усърдно месеци наред, за да превърнат необитаемата, но плодородна земя край язовир Диканя в романтично фермерско селце.

А най-достойният ще си тръгне с голямата награда от 100 000 лева.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here