Даниел Данчев: Листата на ГЕРБ за Кюстендилска област е топ, всички нормални хора ще гласуват за тях, защото ги познават!

Даниел Данчев

Листата на ГЕРБ за 10-ти Кюстендилски многомандатен избирателен район е наистина топ, написах я днес, внесох я в централата на София, постарах се много да намеря най- способните и дейни хора от всички градове на областта, те са едни от най- подготвените професионалисти, те са от различни сфери, убеден съм, че това са личностите, които не се плашат от работа, познават проблемите, грамотни са и ще дадат най- доброто от в себе си, като винаги са го правели. Щом лидерът ни Бойко Борисов се „подпише“, веднага ще съобщя и имената. Всички в листата, независимо под кой номер са имат равен шанс чрез преференциите, на добър час. Радвам се, защото всички нормални хора ще гласуват за тях, защото ги познават и знаят, че могат да разчитат на тях всеки ден. Доволен съм, защото имам единен и сплотен екип от силни и добри хора. Имаме всички шансове за две депутатски места, стига хората да оценят листата, а също и какво направи ГЕРБ за областта, а то никак не е малко.

Това заяви за 4ВЛАСТ областният лидер на ГЕРБ за Кюстендилска област Даниел Данчев.

Както писахме, от проведените събрания по места стана известно, че в листата влизат на предни позиции млади хора на около 30 годишна възраст като Мишел Виячева от Сапарева баня, борецът Даниел Александров и др.

На първия учебен ден кметът Калин Гелев благодари на бившия депутат Радослава Чеканска, с чието съдействие беше осигурено финансирането на ремонта на школския двор.

„Бившият депутат Радослава Ченканска, която е уважаван педагог има огромни шансове да извоюва отново депутатско място за Дупница в новия парламент. Тя също е на предна позиция, но я чака яка битка с любимката на кмета на Кюстендил П. Паунов Михаела Крумова.“- са коментарите в Дупница.

„Чеканска беше добър депутат, тя е шансът на Дупница да има представител в парламента, защото има силата да привлече дупничани да гласуват. Затова ми се струва, че ако отново се издигне Даниел Александров и то на втора позиция, това е пас към Кюстендил. Дава се шанс на кюстендилската дама Михаела Крумова, която събира по над 2000 гласа. Самият той беше събрал едва около 600.“- пише ни Тодор Иванов.

Даниел Александров и Михаела КрумоваВижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here