Над 30 бона пръсна кмета на Самоков за посрещането на Корнелия Нинова в Самоков, самоковци: С народни пари откри предизборната кампания на БСП начело с парашутиста Иван Ченчев!

Кметът на Самоков Владимир Георгиев посрещна като Людмила Живкова лидерът на БСП Корнелия Нинова. Градоначалникът хвърлил над 30 бона за да блесне пред патрииния си началник. Нинова пристигна за празника на града, но реално откри предизборната кампания на БСП пред самоковци. Кметът Георгиев покани за концерт един от най-обичаните поп изпълнители у нас – Любо Киров, който се оказа и един от най-високоплатените. Само за час и половина пеене, например, Любо Киров прибирал „скромните“ 11 000 лв. Като е важно да отбележим, че цифрата е след увеличението, което в неговия случай е почти двойно. По-тлъсти суми от него прибират единствено поп фолк идолите Преслава, Галена, Азис и Софи Маринова. Гони ги Пилето на поп фолка Райна, която също весели самоковци тази вечер. Георгиев пусна и фоерверги, който гърмяха повече от 10 минути. Всички общински съветници от БСП дойдоха на крак да посрещнат Нинова, сред тях бяха учителят Михайл Михайлов, пишман кандидат депутат, геодезистът Георги Цурев и др.. Тук бяха зам- кметовете Дончо Зашев и Люба Кленова и цялата администрация на кметството под строи начело със секретарката Ангелина Вангелова. „БСП си откри предизборната компания, зад Корнелия се мъдреше досегашният депутат Иван Ченчев, който е спуснат с парашут от някъде за водъч на листата за София област. Това само празник на БСП ли е, защо на сцената подреди само бесепари, Георгиев само на БСП ли е кмет? Корнелия Нинова не е стъпвала в Самоков 12 години, сега изведнъж цъфна уж за празника на града, за да го ползва явно за тръмплин, но балами няма вече, ясно е, че използват мероприятието за теснопартиини цели, повечето бяхме заради изпълнителите, не за БСП. Лошото е, че БСП в Самоков нямат опозиция, ГЕРБ – берите до един са купени или политически глухонеми, останалите също са жив зян“- пишат възмутени самоковци на редакционните имейли.

„Кмете, оправи си дупките и боклуците из града и селата, погледни пътя за Говедарци и Мальовица, не те ли е срам да хвърляш луди пари на вятъра. Концерти си гледаме и по телевизията.“ – пише Тодор попов.

Йорданка Момова е категорична: „Грешно е да се хвърлят такива пари за тържества, при това цяла седмица, поне една улица да беше асвалтирал, боклуците ни потрупват, хората нямат пари за хляб за ток, нека кметът да каже точно колко пари хвърли за иху-аху!“
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here