„Асен Василев и Кирил Петков чрез посредници изсмукаха от държавата стотици милиони при действащ договор с „Газпром“.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещението си в Кюстендил на връх Голяма Богородица. Борисов дойде с Десислава Атанасова, която показа отлични отношения със съпартииците си в Дупница. Тя се поздрави с целувки с Емил Гущеров и Радослава Чеканска. Борисов пък се ръкостиска дълго и здраво с кмета на Дупница инж. Методи Чимев, а също и с зам.- кмета Крум Милев, бореца Даниел Александров. Кметът на сапарева баня Калин Гелев също беше сред посрещачите. Кметът на Кюстендил Петър Паунов представи специално пред Бойко Борисов новия – стар служебен губернатор Алексндър Пандурски от БСП. „Той е наш човек!“ – каза Паунов. Бойко Борисов уточни: „Ако е вярващ човек, значи е наш човек.“

Бойко Борисов посети обновения храм „Успение Богородично“ в Кюстендил.

Църквата е ремонтирана с 1 036 552 лв. средства, отпуснати от кабинета „Борисов“ през февруари миналата година и е една от гордостите на красивия град.
„Спомням си когато дойдохме на заседание на Министерски съвет и вие споделите вашата любов към негово Светейшество и Църквата. Поздравявам ви не само, че отпуснахте средства за „Успение Богородично“, а и за Св. Мина и много други храмове и манастири в областта. Православната църква е с онези, които са с нейния народ и Църквата“, каза Архимандрит Исаак.
Лидерът на ГЕРБ не пропусна да поздрави и миряните, които му пожелаха победа на изборите: „Вярата в тези тежки времена е най-важна“, каза Борисов.

„Шест месеца по толкова много пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха чрез посредници. Просто, ако и този път българите са наивни и Господ няма да ги спаси“, заяви Борисов.

Той посочи, че в ГЕРБ са категорично за 100% диверсификация от „Газпром“. Според Борисов има сто начина да се докара газ. Той заяви, че държавата не трябва да продължава да налива милиарди за посредници.

„Ако махнат Кирил и Асен, „Продължаваме промяната“ стават много приятна партия и може да се коалираме“, подчерта Борисов.

„Изключително вълнуващо бе да посрещнем големия християнски празник Успение на Пресвета Богородица с архиерейска св. Литургия в обновения и достолепен едноименен старинен храм в центъра на Кюстендил!
Чест за нас бе гостуването на лидера на ГЕРБ г-н Бойко Борисов, чието правителство през февруари 2021 г. отпусна над 1 милион лева за неотложната реставрация на вековния храм – гордост за всички кюстендилци.
Благодаря и на колегите от ГЕРБ от цялата страна, които специално пристигнаха, за да уважат този тържествен за нас ден! Светъл и благословен да е празникът за всички!“- сподели Христо Терзийски.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here