Професор в СУ Ал. Йорданова попиля кмета на Радомир Пламен Алексиев: Мизерията е взела връх в Радомир, бурените са по високи от вас, а вода няма!

Читателите ни пишат:

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НЕУВАЖАЕМИЯ КМЕТ на гр. Радомир от една обикновена професорка, тъй като стената му е заключена и недостъпна за обикновените граждани.

Пламен Алексиев

Г-н Алексиев, пише Ви ваша съседка от кв. Върба – професор в Софийски Университет Албена Йорданова. Преди 2 седмици дойдох с внучката ми за лятната ваканция и с ужас установих, че в кв. Върба МИЗЕРИЯТА е взела превес над всичко!!!! Водата идва и спира без никакви предупреждения – в момента над 30 часа НЯМАМЕ вода, а сме с малко бебе! Кварталът е БУРЕНЯСАЛ и занемарен – на новата детска площадка тръните и бурените са по-високи от люлките, а боклуците са навсякъде …. Растенията, които бяха засадени преди 2 години са загинали, поради липсата на елементарни грижи от общината! Години наред правя оборки на площада около ресторанта, но ВЕЧЕ МИ ПИСНА! Плащам си данъците за чиста и красива България, а под ваше ръководство нашия квартал прилича на БАРДАК! Елате да видите как е обрасъл с тръни паметника на загиналите във войните! Елате да видите огромния кратер в центъра на квартала срещу читалището, който е запълнен с ЧАКЪЛ и КАМЪНИ след поредния безумен ремонт….. Елате да видите гробището в кв. Върба – няма ли възможност да назначите двама души, които да почистват алеите, или трябва да се срамуваме от обраслите с тръни гробове (а в някои нормални градове това е гробищен парк)….. Не знам с какви очи се изправяте пред съкварталците си, аз лично съм отвратена от „свършеното“ и окраденото от вас и вашите подопечени общинари (и не, не е правописна грешка – нарочно се обръщам с малка буква!) Ако имате смелост – пишете ми!

Окръжен съд Кюстендил потвърди резследване на 4ВЛАСТ: Кметът на Радомир Пламен Алексиев е корумпиран, недоросъвестен и с липса на морал! Има злоупотреба с еврофондове и кражба!
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here