И. Ибришимов и Ст. Павлов обраха номинациите в БСП Дупница, червените: Очакваме отводи

5
1
Иван Ибришимов и Станислав Павлов от БСП в Дупница

Иван Ибришимов и Станислав Павлов са с най- много номинации за листата на БСП за предстоящия вот, издадоха източници на „4Власт“ от червените редици. Тази вечер предстои пленум, който ще подготви конференцията в неделя. На нея ще се съберат всички ръководители на основните партийни организации, които са 73 и официално ще се обяви кой с колко номинации е и кой ще заеме втората позиция в листата след Бойко Клечков от Кюстендил. Коментарите са, че втората позиция ще е за дупничанин. Осмото място остава за коалиционен партньор. Няма да се повтори гафът на Корнелия Нинова от последния вот, когато партньорите взеха втора позиция в листата, а в Кюстендилско мястото беше за актьора Веселин Плачков. Но катастрофата в червените редици на Кюстендил е предизвестена, тъй като се очакава лидерите на БСП в Дупница Иван Ибришимов и Станислав Павлов да се откажат от номинациите поради несъгласие с политиката на ръководството на БСП. Както е известно, на вътрешните избори за лидер преди 2 години структурата в Дупница не гласува за нея и Нинова си отмъщава. Ибришимов и Павлов отказаха да коментират предварително номинациите.

След Конференцията стана ясно, че водач е досегашният депутат Бойко Клечков. На втора позиция е дупничанинът Даниел Каратов, председател на младежката структура на социалистите в Дупница.

Третото място е за коалиционния партньор “Екогласност” с дупничанката Даниела Борисова. На четвърто място е Валери Радлев от Бобов дол, на пето – председателят на БСП – Кюстендил Йордан Тодоров, на шесто – Веселин Иванов от Дупница. Седмата позиция е за Десислава Разсолкова – председател на младежите в БСП – Кюстендил и осмата – за Габриела Стоилова от Кюстендил. Номинираните за кандидат-депутати Александър Анин и Ивайло Петров са си направили отводи, като и Станислав Павлов и Иван Ибришимов. Нито един от номинираните няма шанс за парламента, освен Клечков, очаква се пълен срив в редиците на БСП.
Вижте видеоканала ни:


5 COMMENTS

  1. Илиян Дойчев и политика ли бе? Абе това Коко по-добре за съветник. Този няма акъл за 2 стотинки и той съветник.

  2. А па Гущеро,Компиро,Гошко портиерчето ,и Круме Милев пращят от акъл ….толко са тъпи и ограничени че не е истина че такива ни управляват….И оня ,Дани борчето …не е лошо момче,но си е направо ограничен.Не става за кмет на Голем върбовник,те герберите за депутат го бутат …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here