Борисов пред входа на Светата обител: Нашето правителство осигури 1,62 млн. лв. за изграждане и на пречиствателна станция за отпадните води, сравнението на Радев с К. Петков е най- голямата обида за мен!

В тази местност, под Рилския манастир, ще бъде построена пречиствателната станция, кото ще обслужва Светата обител и обектите в прилежащия район. Експериментът „Петков – Василев“ нанесе щети за милиарди на страната ни. Слушах внимателно министър Пеканов – той е много подготвен човек – оказва се, че ние всъщност нямаме План за възстановяване! Всичко трябва да се пренапише, за да се направят пволезни неща за хората, вчесто схемите за далавери.

Това обяви лидерът на ГЕРБ пред входа на Рилската света обител, където топло го посрещна игуменът, дядо Евлоги. На място дойдоха кметът на Рила Георги Кабзималски, кметът на Кочериново Иван Минков, депутатът Христо Терзийски, лидерът на областната структура на ГЕРБ Даниел Данчев и др.

Оказва се, че Булгаргаз е със стотици милиони загуби, защото предишните управляващи са крадяли през посредници и през Чирен. Хората и бизнесът не знаят колко ще им струват газа и тока за следващия месец. Токът при мен беше 80 лв., за утре е по-висок с 60% от днес!

Президентът Радев ме обиди много като ме сравни с Кирил Петков, че и аз съм разхвърлял тръби. Ако иска може да възложи да проверят стотиците километри нови газопроводи, които направихме по врвме на трите ни правителства.

 Над 600-700 км нови газопровод направихме, а за година и половина от “промяната” не можаха да довършат 100 км, които оставаха по гръцката връзка. Ремонтирахме старите и построихме нови компресорни станции навсякъде, където беше нужно. По време на нашите управления България стана страната с най-добре развитата газопреносна система на Балканите.

След щетите, които нанесоха “Продължаваме промяната” на държавата, нашите симпатизанти не допускат, че може да се коалираме с тяхДобре познавам тези хора и от ДБ, и от ПП. Помня как, когато издигнаха Лозан Панов за кандидат за президент, твърдяха, че е символ на правосъдието. След това отидоха и клечаха пред президентството и Румен Радев.
 На фона на всички тези неща, пътищата на България са оставени в окаяно състояние. Година и половина не са пипнати, нито подменят мантинели, нито асфалтът се поддържа. Броят на катастрофите се вдигна значително по времето на Бойко Рашков
Каквото сме обещали за Рилския манастир – изпълнили сме го. Направихме едно прекрасно съоръжение за укрепване на пътя към Светата обител, което оставиха на Акт 13. Нашето правителство осигури 1,62 млн. лв. за изграждане и на пречиствателна станция за отпадните води. Всички документи по нея вече са готови.Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here