Едва ли има човек, който никога в живота си да не е слушал диско музика и да не е бил фен, поне малко, на диско културата. Доказателство за това са множеството ретро клубове и диско партита, които се организират на редица места, едно от които бе Рефтинг центъра край село Полето, община Симитли.

В съботната вечер рафтингари и техни приятели, близки, познати и непознати се събраха на весело парти край водите на река Струма, за да се върнат заедно назад в миналото и да си припомнят златните години на диско музиката, на намачканите и разкъсни дънки, на ярките цветове…

Любезните домакини се бяха подготвили нищо да не липсва – от вкусни мезета до безалкохолни и алкохолни напитки. За любителите на танците бе направен и импровизиран дансинг с типичните прожектори за подобен вид парти. Дисководещ DJ се постара музиката да е на ниво, за да се получи истинско ретро тържество за душите и сетивата на присъстващите.

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, кметът на село Полето Иван Манчев, общински съветници и служители на Общинска администрация също се присъединиха към ретро партито, като поздравиха организаторите не само за чудесната идея, но и за отличното изпълнение, което е накарало всички, поне за миг, да се върнат в златните години на диското, когато животът бил по – лек, дните кратки, а нощите дълги и изпълнени с музика и много веселба!


Campaign


Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here