Кметът на село Соволяно, община Кюстендил Пламен Илиев изпрати сигнал до МЗ  заради режима на ваксинация въведен в РЗИ Кюстендил.

Ваксини и бустерни дози могат да се поставят само след предварително записване по телефона и първите свободни дати са за средата на август.

„Всички знаем ,че се намираме в разпространение на COVID-19 и всички знаем ,че единственото спасение е ваксинацията Днес 03.08.2022 година отидохме с още двама граждани от село Соволяно да си направим 3 и 4 доза в РЗИ Кюстендил . Какво ни беше учудването на вратата на кабинета имаше поставена табела която ни уведоми ,че ваксинацията става със записване на телефони . Обадихме се на тези телефони и една служителка много културно ни информира ,че не може да ни поставят ваксина по рано от 12 август 2022 година . Това редно ли е? .Ежедневно се говори за ваксинации и какво става на терен . Аз съм кмет на едно средно голямо село в Кюстендилска община и сега как да убедя хората Ние сме на 5 километра и всяко отиване на града им струва 5 лева и РЗИ е в краен квартал Бъдете убедени че тези хора никога няма да помислят за ваксинация . Питам Ви това редно ли е . Ваксинацията спасява живот”, заяви Пламен Илиев.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here