Криминалисти от ОДМВР – Кюстендил, и служители на РУ  Дупница откриха и иззех над половин килограм кокаин в Дупница от дома на 36-годишният Стоян.

Специализираната операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици,  е проведена вчера на територията на Дупница от служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ – ОДМВР, и служители на РУ Дупница.

При осъществяването на процесуално-следствените действия в жилището на 36-годишният Стоян са открити и иззети 0.596 кг кокаин. Високорисковото наркотично вещество е било разпределено в 2 кутии. Видът му е установен с полеви наркотест.

По данни на експерти стойността  на наркотичното вещество би надхвърлила 350 000 лв.  

Малко преди процесуалните действия 36-годишният е установен да управлява автомобила си БМВ след употреба на наркотично вещество – тестът му е направен с техническо средство.

36-годишният е задържан с полицейска заповед в ареста на РУ Дупница. Образувано е досъдебно производство за държане на високорисково наркотично вещество без надлежно разрешително и бързо полицейско производство за управление на МПС след употреба на наркотично вещество.

Уведомена е прокуратурата.


НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!

ОТОРИЗИРАНО ДЕПО ЗА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

БОБОШЕВО ДО ГАРАТА

ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА АКТ 2!

ЗА КОНТАКТ: 0889 429032

ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА, ТЯ Е НАШИЯТ ДОМ!Вижте видеоканала ни:


1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here