Лили Иванова пак смая публиката

Макар да не е оздравяла напълно от Ковид, Вечната Амбър поднови концертите си. Естрадната прима отново се качи на сцената, макар да не се е излекувала напълно от коронавируса. Топ певицата взе акъла на феновете си с ритуалите, от които не се отказва, каквото и да става.

Миналите почивни дни, на концерта в Габрово, на сцената била сложена малка масичка. За изненада на мнозина там били оставени бутилка с вода, бурканче мед и носни кърпички. След всеки шлагер, за изненада на мнозина, Лили взимала по малко мед и пиела вода.

Въпреки че гони 90-те, гласът й е в апогея си, но все пак доста пресипнал, заради китайската зараза, която я удари. Затова се налагало да си взема почивка между песните, както и да използва кърпички срещу хремата, резултат от поразиите на Ковид.

Единственото, от което габровци били недоволни, било краткото време на концертната й изявя. В този град тя единствено не изпяла песни на бис, защото силите не й достигнали.

Адските горещини, в комбинация с болестта, която я сполетя миналия месец, си казали тежката приказка. Лили Иванова дори прекъснала концерта преждевременно, защото усетила, че силите я напускат, недоволстват феновете й. Дори витамините и имуностимулантите, които получила от екипа си, не й помогнали да се освести навреме, коментират очевидци.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here