Треньорът по кикбокс Кр. Сулев твори цветни красоти в двора на ДГ „Детелина” в Дупница в тандем с двама помощници 

Треньорът по кикбокс Красимир Сулев с Дора Тапарова и Кирил Чалев творят цветни красоти в двора на детска градина „Детелина“ в Дупница. От около два месеца Сулев стартира бизнес с озеленяване и вече има няколко оазиса, изградени в Дупница с фирмата му „Steo Cledning”. Единият се намира в самия център. Сулев и екипът му оформиха градината на новото заведение зад хотел „Рила“.

Сега се вихрят в детска градина „Детелина”. Вече са се преборили с избуялата буйна растителност, превърнала двора в джунгла, и творят аранжировката на зелените площи. „Директорът ни потърси, за да вдъхнем живот на двора. В сграда тече ремонт и искаха да се оправи и навън, където беше потънало в избуяли храсти. Не разполагат с голям бюджет, съобразихме се с ограничените им средства и им предложихме градински мулч (дървени стърготини б.а.), камън… Получи се страхотно цветно пано.“, разкри Сулев.

На място е оформена красива мозайка, в центъра, на която са засадени цветя. Материалите са качествени и екологични. Тапарова съобщи, че за да се запази аранжировката, в следващите дни ще фиксира стърготините със смола. Освен централното пано срещу входа на детската градина ще има още няколко цветни елемента.

Маргаритката ще бъде подредена в окопаното място.

Една маргаритка ще цъфне в част от зелените площи, а до входа ще изникне детелина в съответствие с името на детското заведение. Топарова разкри, че обожава да се занимава със зеленина и градинарство. То е било нейното хоби, което успява да превърне в работа.

„Обожавам растенията, чета много по темата, интересувам се, следя форуми, тенденциите, които са актуални. Не е трудно, когато има желание и човек работи с любов.“ Пръв помощник на Сулев и Тапаров е Кирил Чалев. Той е един от кикбоксьорите на клуб „Патриот” и е възпитаник на Сулев, но освен на ринга не пести усилия и в градините. Задружното трио могат да превърнат всеки двор или зелена площ в райска градина, осигуряват доставки на всякакви цветя, трева и растителност даже  от чужбина. Фирмата „Steo Cledning” се занимава също с почистване на офиси и големи търговски площи.
Вижте видеоканала ни:


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here