Христо Терзийски
Депутатът от ГЕРБ-СДС от 10- ти МИР- Кюстендил Христо Терзийски пожела успех на новото служебно правителство, а на служебния министър на вътрешните работи да не подражава в нищо на предшественика си
„Пожелавам успех на новото служебно правителство в задачата да организира честни и демократични избори и да не допусне многобройните тежки кризи, оставени от предишното правителство, да се задълбочат.
На служебния министър на вътрешните работи бих пожелал да не подражава в нищо на предшественика си – нито в намесата в предизборната кампания чрез използването на структурите на МВР като репресивен апарат, нито в тоталното пренебрегване на борбата с престъпността и сигурността по пътищата заради желанието за разправа с политическите опоненти. Този тип поведение доказа своята несъстоятелност.
Надявам се служебното правителство да създаде необходимите условия и българските граждани да могат да изразят свободно и информирано своя вот на 2 октомври, така че най-сетне да бъде избрано стабилно правителство, което да изведе страната от кризата!“, каза Терзийски.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here