Тялото на 45 -годишният Георги Йорданов Бояджиев е открито в подножието на скала над местноста Светената вода в Сапарева баня. По първоначални данни става въпрос за самоубийство. Починалият е баща на 11- годишно момче, което е изпратил на море. Преди няколко години е починала съпругата му от тежка болест, вероятно грижите за детето ще поеме леля му Димитрина, която работи в пощата на Сапарева баня, са коментарите в Сапарева баня.

Причините за крайното решението не са известни, скочил е от скалата най- вероятно в петък, в неделя е намерен, днес беше погребан. Сигнал до полицията е подаден от негови. Те били притеснени от изчезването му, защото младият мъж се заканвала, че ще се самоубие. „От два дни се оплаква, че му е лошо, не иска да го водим на лекар, нищо не сподели. Работил е като общ работник по хотелите.“- разказва чичо му. Няколко часа екипи на пожарната, планинска спасителна служба и алпинисти се опитваха да извадят тялото.

„Майка на Георги Бояджиев беше кандидат за кмет на Сапарева баня и дългогодишен служител в отдел“Общински имоти“, но тя почина, майка й Мария Бояджиева беше учител, а баща й счетоводител, интелигентно семейство, има и брат Стефан, който също не е добре.“

По случая е образувано досъдебно производство.

 Вижте видеоканала ни:


1 коментар

  1. Как не ви е срам ! Не се пишат имена … това дете ще прочете това… нито спасители нито пожарна е участвала в търсенето , а само приятели Болуци долни!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here