Екип на Новости от Югозапада сподели публикация на Кирил Добрев с пакет от снимки от Бузлужа на страницата на Кресна и постави въпрос: „Къде е Николай Георгиев, на Бузлуджа ли е?“

За първи път червеният градоначалник Николай Георгиев отговори и призна „Там бях!“, но отказа да публикува кадри, като и да отговори на въпросите на наши читатели, които питат: „Със служебния джип ли качи върха, фактурите за гориво с пари от бюджета на Кресна ли ги осребри, на коя бензиностанция от трите в Кресна внесе парите, по банков или касов път, кои общински съветници ви разрешиха да осребрявате 300 литра гориво на месец от бюджета на общината и др. Не трябва ли всички да си подадат оставка, това не е ли грабеж? В този съвет се работи на принципа „Аз на теб- ти на мен!“ Така кметът е „удушил“ и опозицията в лицето на герберите и на тях е направил „услуги“, за тях по- късно. Оказа се, че на бюрото си кметът държи снимка на Корнелия Нинова, но на практика е в групата на опозиционера Кирил Добрев.“ БСП отбелязва 131 години от началото на организираното социалистическо движение в България. Вижте по интересните кометари директно от Фейзбук:
Бузлуджа 2022

Николай Георгиев

Там бях !
Браво г н
Георгиее
 
Ходете да го питате герберски подлоги!
Автор
Искра Георгиева Питаме и още как, радваме се, че е бил! Но няма доказателства, защо ли не пусна и една снимка, вероятно защото е бил с народна пара на Бузлуджа със служебен автомобил и е осребрил горивото на всички коли към върха, ще проверим и това, вярно ли е или не е вярно? Покажете фактурите, господин Георгиев, на коя бензиностанция заредихте горивото и с какви пари? На Кресна има 3 бензиностанции, на коя заредихте, колко и с какви пари? Покажете.
 
Не е длъжен на никои да дава отчет живота си е негов.
Долни комунистите
Има пълното право да бъде на
Бузлуджа и поздрави за гн
Георгиев ако е там
Столетницата не се
Забравя Физиономийки комунистически хихи
Автор
Илия Николов Не е длъжен, ама е длъжен, общината не му е бащиния! Да каже с чии пари осребри горивото до Бузлуджа, със служебната ли кола беше, ще извадим и справка от АПИ! Щом е на този пост, избран от хората, ще отговоря, вероятно и пред съда!
 • Anton Kostadinov

  При майка ти беше
  Да не би да е задължен Николай Георгиев да е на Бузлуджа?!
  Не жълта медия сте, а направо платена герберска!
  Ето и отговорът на кмета на страницицата „Кресна“ в 22.00 часа, публикуваме го частично, заради отвратителния циизъм, с който си служи: „Надали в общината ни има човек, който не знае, че аз служебен автомобил не ползвам. Личният ми автомобил е единственото превозно средство, използвано от мен за служебни ангажименти. Интересно, след като Ви е в специалността, защо не се разходихте из Кресна, с подръчни средства пак, за да попитате хората Николай Георгиев каква кола ползва. Поне по цвят ще ви ориентират, ако не по марка.“ 
  Очакваме отговор от полицията, прокуратурата и АПИ за пътешествиета с личния автомобил и народни пари на Николай Георгиев за 300 литра на месец, разрешени му от Общинските съветници на Кресна по схемата“Аз на теб- ти на мен?“.Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here