Петър Паунов

Ще се демонтират врати и затварят спортни площадки, ако не спрат вандалските прояви там, каза още градоначалникът на Кюстендил

За дрифт от страна на автомобили в района на кръговото при турската баня в Кюстендил сигнализира на сесията на ОбС, общинския съветник инж. Огнян Атанасов. Той заяви необходимостта бъде поставена камера в района и заради често прилаганата там автомобилна техника.

В отговор на поставената тема кметът Петър Паунов заяви: „Дрифтове там, за това съм изненадан, ще сезирам колегите от МВР”.

Паунов заяви пред съветниците, че заради зачестилите случаи на вандализъм по спортните площадки в Кюстендил, темата е обсъждана на срещата му с представители на РУ- Кюстендил.

Градоначалникът посочи, че се е провел много сериозен разговор с ръководството на РУ- Кюстендил по отношение вандализма по спортните и детски площадки в града.

„Очакваме сериозна интервенция от органите на МВР , в противен случай следва демонтаж на врати и затваряне на спортните  площадки. Защото както много пъти сме уведомявали, създаваме съоръжения за спорт, за удоволствие, а не арена за среща със зверове”, заяви Паунов.
Вижте видеоканала ни:


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here